zabers pisze:anulka, powiem Ci - marudzisz. Marudzisz jak 150. Chcesz malować? rusz "panią starszą" i złaź po tę drabinę.
poszłam poczytać

Lubie marudzic

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zabers pisze:anulka, powiem Ci - marudzisz. Marudzisz jak 150. Chcesz malować? rusz "panią starszą" i złaź po tę drabinę.
poszłam poczytać
Ivan Kiler 555 186 383, w weekendy +20% stawki, dzieci i emeryci zniżka.anulka111 pisze:Jestem tak padnieta ,ze chyba poprosze by mnie ktos dobil.
Kusi mnie przemalowanie scian w jednym pokoju- diagnoza - tego nie da sie wyleczyc![]()
Adam Słodowyanulka111 pisze:Interesujaca propozycja-ale juz mam w rekach:
w jednej szklanke z pepsi
w drugiej teleskop- poltorej sciany pomalowane![]()
Jeszcze z pol litra pepsi i bede na naprawde wysokich obrotach![]()
Koty pomagaja statycznie- 3 -ka pilnuje ,czy malowanie db mi idzie
Zmontowanie kosztuje 9% wartości produktu, postanowiłem hm, zaoszczędzić. Bujam się pomiędzy wkrętami a komputerem i 'maleńkimi popraweczkami'. Do rana spokojnie zejdzie.anulka111 pisze:Ja z meblemi zIkei bym stracila cierpliwosc i poprosila o zmontowanie![]()
Moje koty tez kochaja srubki- rudy kot mi sie zazielenil wiosennie
Zaczelam od wyczesywaniapogwizd pisze:Ale rusza się aby?anulka111 pisze:Ja z meblemi zIkei bym stracila cierpliwosc i poprosila o zmontowanie![]()
Moje koty tez kochaja srubki- rudy kot mi sie zazielenil wiosennie
Miałczał w ostatnim tygodniu?
Bo jak nie - znaczy się gnije.
Jeśli miałczał - prawdopodobnie mech albo pleśń.
Wyprać ale UWAGA, nie wyżymać!
Kot wyżęty nie nadaje się na ogół do dalszego użycia.
Składam wyrazy ubolewania dla Kotkinsa-Jego. Doświadczenie wyższości technicznej Kotkinsa-Jej musiało być niezwykle bolesne.kotkins pisze:Kotkinsy kiedyś składały biurko z Ikei 12 godzin nocnych.Kotkinsy to humaniści bez zacięcia technicznego.Kotkinsy prawie się wtedy rozwiodły zwłaszcza kiedy okazało się,że ona-Kotkns (ja) jest bardzie techniczna ,niż on-Kotkins (Małż).
Zamówiłam tam kanapę.Ciekawe JAK ą zapakują,żeby było 120x40 cm w paczce?
Kotkinsy będą ją skladaly do końca życia...
pogwizd pisze:Wyrażam szacunek dla marki 'designed by ikea', 'designed for ikea'. Design, za przeproszeniem, mają świetny.
Wykonanie to zupełnie odrębna sprawa. Tak samo jak poziom mojej frustracji przy samodzielnym montowaniu.
Tym bardziej, że po 3 minutach pukania młotkiem okazuje się, że zamiast pukać, wystarczyło zrozumieć instrukcję.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, Silverblue i 38 gości