Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Punkty mam, ładne kilka, ale zaraz zaraz... ja mam zapitalać pieszo, a Ty na rowerku?
No i co to za towarzyszenie, skoro Ty chcesz jechać, a ja będę musiała leźć wolno i uważnie, co by tego fajnego faceta, co ma mnie bycia kiepską w łóżkuoduczyć, wypatrzeć
Gosiak104 pisze:Nie pamiętam w czyim wątku czytałam kiedyś, jak to kotka chodziła po mieszkaniu z zabawką w zębach i nawoływała. Przypisano to do instynktu macierzyńskiego, nawoływania kocią czy coś w ten deseń. Garfield też ma taki instynktŁazi z zabawką w paszczy i jojczy
Niestety nie załatwię mu dzieciaczków do matkowania, chociaż to uwielbia
MariaD pisze:Gosiak104 pisze:Nie pamiętam w czyim wątku czytałam kiedyś, jak to kotka chodziła po mieszkaniu z zabawką w zębach i nawoływała. Przypisano to do instynktu macierzyńskiego, nawoływania kocią czy coś w ten deseń. Garfield też ma taki instynktŁazi z zabawką w paszczy i jojczy
Niestety nie załatwię mu dzieciaczków do matkowania, chociaż to uwielbia
Desna tak robiła. Chcesz dwa rude (pod kolor) dla Garfa na wychowanie?
Wielbłądzio pisze:A chcesz dwie umiarkowanie sympatyczne, podrośnięte czarne dachówki? Twoje własne chrześnice zresztą.
Gosiak104 pisze:Jeszcze raz chciałam podziękować ewkaa za wizytę i pozbawienie Czinka części futra![]()
Jakiś jeszcze szczuplejszy się wydaje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 22 gości