Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 30, 2011 10:44 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Oj,paskudna,Dorotka,paskudna :( .
Normalnie to bym procha sobie zarzuciła i już...ale ni ma...do weta trza :( .
A daj ty mnie spokój z takim pomaganiem :evil: !
Na suchej gałęzi powywieszam,ot co :!:
Nadokuczali mi,a teraz śpi tałatajstwo wszystkie :evil: .
Jak tam malowanie,posuwa się do przodu?

Agata,już dawno mi takie rzeczy nie pomagają...muszę mieć Polprazol,i to czterdziestkę,albo ostatecznie Famogast,też czterdziestkę.A te cholerstwa ino na receptę...a,do poniedziałku jakoś wyrobię :? .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob lip 30, 2011 10:46 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0 pisze:Jak tam malowanie,posuwa się do przodu?

Nie wiem, malarz zamknął się w pokoju i nie pozwala wchodzić :roll:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob lip 30, 2011 10:50 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Bazyliszkowa pisze:
vip0 pisze:Jak tam malowanie,posuwa się do przodu?

Nie wiem, malarz zamknął się w pokoju i nie pozwala wchodzić :roll:

To teraz wiesz,co Kulokot czuje,jak ty nie pozwalasz :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Sob lip 30, 2011 10:51 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Może chociaż chlupnij sobie siemię lniane, zawsze powinno choć trochę złagodzić :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob lip 30, 2011 10:52 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0 pisze:Oj,paskudna,Dorotka,paskudna :( .
Normalnie to bym procha sobie zarzuciła i już...ale ni ma...do weta trza :( .
A daj ty mnie spokój z takim pomaganiem :evil: !
Na suchej gałęzi powywieszam,ot co :!:
Nadokuczali mi,a teraz śpi tałatajstwo wszystkie :evil: .
Jak tam malowanie,posuwa się do przodu?

Agata,już dawno mi takie rzeczy nie pomagają...muszę mieć Polprazol,i to czterdziestkę,albo ostatecznie Famogast,też czterdziestkę.A te cholerstwa ino na receptę...a,do poniedziałku jakoś wyrobię :? .

Polprazol czyli Bioprazol tylko więcej musisz wziąć na razi tyle, żeby była dawka 40 jednostek.
najszczesliwsza

Post » Sob lip 30, 2011 10:53 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

kamari pisze:Może chociaż chlupnij sobie siemię lniane, zawsze powinno choć trochę złagodzić :roll:

Wiesz,Marysiu...yyy...raz spróbowałam...kiepsko sie skończyło dla tych,co byli najbliżej :( .

vip

Post » Sob lip 30, 2011 10:58 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Wiem, że to mdłe i obślizgłe :roll:
Teściu pomagał sobie różnymi typu aluminium http://www.i-apteka.pl/product-pol-2632-GELATUM-Aluminii-phosphorici-mleczko-250g.html dosyć szybko mu pomagało :?
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Sob lip 30, 2011 11:06 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Mleczka też używałam wcześniej,jak jeszcze nie miałam tak rozległej choroby wrzodowej to mi też pomagało,piłam prosto z buteleczki...a tam,dam radę do poniedziałku,właśnie łychę sodki zeżarłam,pomoże na parę godzin,nic mi się nie stanie,bo biorę naprawdę w sytuacjach bardzo awaryjnych...właściwie to najszybsza pomoc,odbije się porządnie i na parę godzin momentalnie przestaję boleć.

vip

Post » Sob lip 30, 2011 12:49 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Może ktoś dojrzy....
viewtopic.php?f=1&t=130584
najszczesliwsza

Post » Sob lip 30, 2011 13:22 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Cześć Plamiszonku z Dużą i resztą bandy.Fajnie się sprzątało z pańcią? :mrgreen: Gosiu Piastprazol jest bez recepty i to jest to samo.Dawkę można dopasować.A siemię już zmielone nie gotowane można z odrobiną mleka.Nie jest tak skuteczne jak gotowane,świeżo mielone gluty,ale mojemu tż -owi pomaga i banany w sporych ilościach.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Sob lip 30, 2011 14:13 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Qrczę, chciałam tylko na szybko podczytac bez logowania, a potem ze spokojem sięrozgościc , ale jak kumpela w potrzebie..... :oops:
Ja mam te cholery na dwunastnicy, a moze teraz i na żoładku też, w nocy w pracy tak dały do wiwatu, że biegusiem do szatni leciałam po prochy. Ja biorę no-spę i controloc, tak mi kiedyś ludzio-wet zapisał. Poniewaz no-spa forte i controloc na receptę, to kupuję zwykłą i controloc-control, skład ten sam, tylko dawka substancji czynnej o połowę mniejsza, więc tablety x 2 :oops:
To wszystko przez ten lipcopad , przeciez my , wrzodowcy , powinniśmy mieć latem względny spokój, ale jak pogoda wariuje to nasze wrzody głupieją , jaka to pora roku :mrgreen:

Co do kolorków na głowie, to ja aktualnie szyldkreta jestem :D , od skóry wymieszane siwe z ciemnym , z przewagą tego pierwszego , wyzej trochę spranej czerwieni wiśniowej /vellaton / , z pasemkami jaśniejszymi od słońca :mrgreen:
Ale po niedzieli porządek będzie, moja fryzjerka wraca z urlopu / to koleżanka, z którą kiedyś pracowałam w szpitalu / , tnie genialnie za 10 zł, farba w lodówce u dziewczyn / córki i synowej- ja mam takie włosy, ze pól tubki starcza / i jazda i do przodu :ok:
Zmarszczki - no cóż, w lustrze ich nie widzę, słaby wzrok mam :mrgreen: , tylko na zdjęciach tak jakoś wymiętolona jestem , warto by odprasować :mrgreen: , ale co tam - pięcioro wnucząt , szóste w drodze - wolno mi :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Sob lip 30, 2011 16:15 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Zapraszam do przemyślenia tematu wspólnego portalu http://babski-internet.blogspot.com/2011/07/wspolny-portal_30.html
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Sob lip 30, 2011 18:16 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

kamari pisze:Zapraszam do przemyślenia tematu wspólnego portalu http://babski-internet.blogspot.com/2011/07/wspolny-portal_30.html

Radziłabym Ci albo skierować na PW propozycje do osób, które swoje rękodzieła już oferują, albo wyraźnie napisać w tytule, czy ktoś chce współuczestniczyć w galerii
Poza tym powinnaś wstępnie rozstrzygnąć, do jakiego sektora klientów się zwracasz:
Albo sklep będzie oferował towary ekskluzywne i nietanie - wtedy trzeba będzie selekcjonować wystawiających, albo niemal każdy bedzie się mógl w nim wystawić - wtedy trzeba się liczyć, że klienci będą się kierowali glównie niską ceną.
Segmentacja rynku
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob lip 30, 2011 18:21 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Jakby co, mam polprazol 40, mogłabym wysłać w poniedziałek...
Ważny do lutego 2012

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Sob lip 30, 2011 18:34 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

taizu pisze:
kamari pisze:Zapraszam do przemyślenia tematu wspólnego portalu http://babski-internet.blogspot.com/2011/07/wspolny-portal_30.html

Radziłabym Ci albo skierować na PW propozycje do osób, które swoje rękodzieła już oferują, albo wyraźnie napisać w tytule, czy ktoś chce współuczestniczyć w galerii
Poza tym powinnaś wstępnie rozstrzygnąć, do jakiego sektora klientów się zwracasz:
Albo sklep będzie oferował towary ekskluzywne i nietanie - wtedy trzeba będzie selekcjonować wystawiających, albo niemal każdy bedzie się mógl w nim wystawić - wtedy trzeba się liczyć, że klienci będą się kierowali glównie niską ceną.
Segmentacja rynku

Napisałam taką długą i inteligentną odpowiedź i mi ją wcięło :(

Dzięki za uwagi :ok: :ok: :ok:

Moją myślą było zasilenie domowych budżetów i jednoczesni mozliwość pokazania swoich wyrobów szerszej publiczności :wink: Dlatego wszystko ma być bezpłatne.
Kupować mógłby każdy (pozycjonowanie strony to żaden problem)...
Jeżeli ogolnie pomysł by się spodobał (wiem, że na tym watku byłoby kilka potencjalnie zainteresowanych osób), to wtedy zrobiłoby się ogólne zaproszenie dla rekodzielników.

A z tą segmentacją rynku, to nie wiem... Jak myślicie? ...Nie wiem, czy na forum znajdziemy dużo osób robiące rzeczy ekskluzywne? Czy zamykać droge tym, które robią rzeczy fajne, ale tanie?

Tylko głosno myslę :mrgreen: To nie ma być moja decyzja :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

[poprzednia][następna]