Bianka-bo królowa jest tylko jedna! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 01, 2011 21:56 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Witaj Reniu-może chcesz jednego? :ryk: -bez jaj :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt lip 01, 2011 23:14 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Szura-najmysi mama pisze:Witajcie :D

Z chętnymi na koty różnie bywa :ryk: Jak miałam miot rudych to szukali czarnych, w nastepnym miocie były czarne klasycznie pręgowane, to pytali o rude :ryk: :ryk: :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: niestety to prawda, tak czesto bywa, a przeciez nie wiem o co ludziom chodzi? Ja, owszem, najbardziej kocham czarne, ale burasy i rudzielce sa tez przeciez przeeeeeesliczne, przeslodkie, a z reszta nie umaszczenie sie liczy a charakter koteczka :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob lip 02, 2011 4:46 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Ludzie gooopie som!

No to sobie pospaliśmy do 3.45 :?
Obudziło mnie drapanie w kuwecie,więc poszłam do łazienki-koopal był,więc zatkanie Arielkowi nie grozi,co prawda bez robali,ale to za wcześnie-w następnej powinny juz być.Kocio stęsknione głasków,tuliło sie do mnie i barankowało.Wygłaskane usnęło i jest spokój.Niestety nie do końca,bo Bianka poluje na Antośkę,a ta drze mordkę ze strach i ucieka w popłochu,a ten biały czołg posuwa za nia z wdziękiem tłuścioszka!
Pynia fuczy i miauczy ,bo Bianka jej co prawda nie gania,ale tak po prostu-Pynia jej nie znosi(jak zresztą wszystkich kotów,poza Ptysiem)
No wesoło jest jak cholerka! :evil: :evil: :evil:
Na 10 -tą jedziemy rozstać się z klejnotami i powalczyć ze świerzbem,bo choć w zyciu gorszy widziałam,to i tak na pewno chudzince dokucza!
Na jednej z przednich łapeczek pojawiła się znienacka biała króciutka rękawiczka-wczoraj kocio sie namoczył ,więc brud puścił,w nocy pewnie się troszkę mył ,wcześniej jej nie było widać :)
Za parę dni na pewno sierść będzie ładniejsza,bo się jeszcze lepiej doczyści.
Miziak z niego straszny jest-tuli sie do rąk,barankuje,pozwala się czesać bez problemu i jeszcze mruczy!
No cudo nie kot!!!
I nawet jak czasem pomiauczy pod drzwiami,to robi to cichuteńko!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob lip 02, 2011 6:50 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Zaglądamy :1luvu: :1luvu:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Sob lip 02, 2011 7:16 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Witamy Krysiu! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob lip 02, 2011 7:41 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

I tutaj się melduję :D
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob lip 02, 2011 7:45 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Na liście obecności-zaznaczone! :lol:
Witaj kochanie! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob lip 02, 2011 8:10 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :) z raneczka

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob lip 02, 2011 8:11 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Też witam się w watku dzidzi :D
Obrazek
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Sob lip 02, 2011 8:15 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

CatAngel :D

W Twoim podpise cytacik "Pozbyłam się męża, bo Kot miał alergię." powala na kolana :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Sob lip 02, 2011 8:20 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Witajcie dziewuszki! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ewciu-ja też zwróciłam uwagę na ten podpis i baaaardzo mi sie podoba!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob lip 02, 2011 19:56 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

kropkaXL pisze:Witaj Reniu-może chcesz jednego? :ryk: -bez jaj :ryk:

Wiesz Kropeczko ja to bym chciała nie jednego.Bez jaj jak najbardziej,bo po co mi taki z jajami.Tylko musiałabym se chałupę powiększyć.Tż na cztery wiatry....i wziąć jakie pół etatu. :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Sob lip 02, 2011 20:09 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Witaj Reniu!
Tak!-mamy kosztowne hobby!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob lip 02, 2011 20:12 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

A ja na dodatek to jeszcze mam tak duże mieszkanie,że jak idę to muszę patrzeć pod nogi czy której z dziewczynek nie nadepnę.Całe trzydzieści metrów.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Sob lip 02, 2011 20:13 Re: Bianka-dopóki smierć nas nie rozłączy -czyżby DS??????:)

Ja troszkę wieksze, ale i tak muszę uważać pod nogi! :lol:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]