Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou pod palmą

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 15, 2011 13:23 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz.II - postępy?

każde hiszpańskie z napisem Rioja
mogą być w całkiem przystępnej cenie, ale i kosmicznie drogie

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pt kwi 15, 2011 13:29 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz.II - postępy?

dziękuję :1luvu: rozglądnę się 8)
będziesz miała wolny wtorek? na leniuchowanie ? 8)

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt kwi 15, 2011 13:35 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz.II - postępy?

Bylam dzis w ZOO Natura na Zakopiance. Na zaproszenie dostalam sliczny kubek i kalendarzyk z pieknymi zdjeciami, wydanie kalendarza swietne, dostalam tez sporo probek. W koncu mam 11 ogonkow :D

vanja

Od: Czw mar 04, 2010 11:33

Post » Pt kwi 15, 2011 13:37 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz.II - postępy?

Patmol pisze:
będziesz miała wolny wtorek? na leniuchowanie ? 8)

no w Karkonosze raczej nie zdążę wyskoczyć :wink:
z cofnięciem tego urlopu jest więcej zamieszania niż z wykorzystaniem :roll: bo to się wypełnia w systemie, przełożony zatwierdza i już jest w Centralnej Bazie, żeby odkręcić, trzeba dzwonić po informatykach, zgłaszać do przełożonego i w ogóle cuda na kiju
A termin który nam zaproponowano jest w trakcie matur :?
wściekam się i wściekam, gupia, ja gupia
a wystarczy pokolorować mandalę, żeby wszystko wskoczyło na właściwe miejsca :wink:
może jakieś zdjęcia dziś wrzucę?
a może nie?

pozytywka

Post » Pt kwi 15, 2011 13:38 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz.II - postępy?

vanja pisze:Bylam dzis w ZOO Natura na Zakopiance. Na zaproszenie dostalam sliczny kubek i kalendarzyk z pieknymi zdjeciami, wydanie kalendarza swietne, dostalam tez sporo probek. W koncu mam 11 ogonkow :D

hej vanja,
dają próbki? 8O ale to pewnie wybranym?
Uwielbiam takie prezenty zoologiczne :D Zawsze się muszę trzymać za kieszeń, żeby wszystkiego nie wydać w zoologach :)

pozytywka

Post » Pt kwi 15, 2011 13:38 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz.II - postępy?

może do matur Młoda wyzdrowieje i badanie okaże się zbyteczne :ok:
wiem, że to mało prawdopodobne, ale mozna zawsze na to liczyć :oops:

Patmol

Post » Pt kwi 15, 2011 13:40 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz.II - postępy?

z astmy wyzdrowieje?
przypuszczam, że wątpię

o ile to astma, a nie serce :?
eee, do kitu z tymi chorobami

pozytywka

Post » Pt kwi 15, 2011 13:43 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz.II - postępy?

Ja bardzo chętnie ponadaję na służbę zdrowia - państwową, prywatną, każdą jedną. Zna to środowisko od wewnątrz i unikam jak ognia :evil:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Pt kwi 15, 2011 13:45 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz.II - postępy?

Ha! Pasibrzucha :D
już mi lepiej :)

może ci się jednak przypomni ten lekarz co szuka choroby nie w alergii?

pozytywka

Post » Pt kwi 15, 2011 13:45 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz.II - postępy?

pozytywka pisze:z astmy wyzdrowieje?

z dolegliwości astmatycznych się wyrasta :ok:
to już chyba najwyższy czas żeby wreszcie z tego wyrosła

Patmol

Post » Pt kwi 15, 2011 13:48 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz.II - postępy?

zaczęły się w październiku :(

pozytywka

Post » Pt kwi 15, 2011 13:50 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz.II - postępy?

w 2010 ?
to jest duża szansa, że przejdą :ok:

ja myślałam , że ona choruje od malucha

Patmol

Post » Pt kwi 15, 2011 13:56 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz.II - postępy?

nie, właśnie dlatego upieram się, że to nie alergia, tylko kłopoty z układem oddechowym, ale jak ktoś słyszy, ze kot do nas przyszedł w czerwcu, a ona zaczęła chorować bez ustanku od sierpnia, a o października zaczęły się duszności, to diagnozuje koty i szlus :evil:
w międzyczasie doszły kłopoty z sercem i tak łazimy jak sieroty po lekarzach tracąc czas i merwy. A duszności nie mijają.
Teraz zamierzałam iść i zapierać się że żadnych kotów nie ma w domu, bo na testach wyszło jej np. uczulenie na pierze, którego nie mam ani jednego mikrograma w domu :!:
Trudno się kłócić z lekarzami, nie?
W końcu to oni studiowali medycynę.
J abym tylko chciała, żeby zamiast diagnozować kota, jako przyczynę, zastanowili się, co jeszcze można zbadać? Grzyby w płucach? Kurzce, nie wiem. Jakbym wiedziała nie chodziłabym po lekarzach, tylko po laboratoriach

Będzie film - niestety nieobrobiony, ale jak minie początek, to zobaczycie jak Loki szczeka na ptaki :D

pozytywka

Post » Pt kwi 15, 2011 14:00 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz.II - postępy?

Pozytywko, ja pamiętam o Was cały czas, ale mam ciemną kotarę zaćmienia na umyśle :crying: O tym alergologu słyszałam ze 2 lata temu, połączenia międzyneuronalne mi się porozpróchniwały :( Obiecuję, że jak doznam iluminacji, to przybiegnę do Ciebie w te pędy!

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Pt kwi 15, 2011 14:07 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz.II - postępy?

Pasibrzucha pisze:Pozytywko, ja pamiętam o Was cały czas, ale mam ciemną kotarę zaćmienia na umyśle :crying: O tym alergologu słyszałam ze 2 lata temu, połączenia międzyneuronalne mi się porozpróchniwały :( Obiecuję, że jak doznam iluminacji, to przybiegnę do Ciebie w te pędy!

dzięki, dzięki
będę pamiętać, że pamiętasz :)

pozytywka

[poprzednia][następna]