Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 28, 2011 13:10 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Nie kuś :ryk: Turkusowego kota jeszcze nie widziałam :twisted:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Śro gru 14, 2011 20:48 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Ale się cieszę! Zakończyliśmy dziś zimową część remontu 8) Nie wiem dlaczego nie zrobiliśmy tego wcześniej. Niewielkie nakłady pracy i finansowe a od razu weselej się zrobiło! Koty szczęśliwe, bo codziennie coś się działo. Strat w ludziach i kotach nie odnotowano. Uszczerbku doznał jedynie jeden z długich wąsów Kuby, który został "ozdobiony" czerwonym mazem. Łapki mu umyłam, a wąsa nie zauważyłam. Nie wiem gdzie Kuba go wpychał :roll: . Ciąg dalszy prac remontowych (bardziej pylących) czeka nas wiosną, chyba, że do tego czasu nas tu już nie będzie :wink:
Reszta w normie, czyli bałagan i bieganina, ale za to fajna :lol: Yuki znów zrobiła olbrzymie postępy i obecnie przebija chłopaków w apetycie na pieszczoty. Przed gośćmi nadal ucieka za łóżko, ale dla nas zrobiła się prawie "normalnym" kotem. Nigdy bym nie uwierzyła w taką zmianę. Wiem, że już to pisałam, ale jej postępy są niewiarygodne i bardzo skokowe. Właśnie wykonała kolejny taki skok. Rosen, jak to Rosen, ma cudownie zwariowane pomysły i wieczną ochotę na zabawę. Jest we mnie zapatrzony do granic możliwości... Wiem, skromna jestem, ale i tak nikt tego nie czyta, więc mogę sobie pisać :twisted: Kuba to zbój i łotr, ale rozczulający i kochany, więc wszystko mu wybaczamy...
Pieczemy pierniczki (niewiarygodne, że to JUŻ prawie święta...) Takie tam normalne, nudne rzeczy...
Ostatnio edytowano Śro gru 14, 2011 20:49 przez mmk, łącznie edytowano 1 raz

mmk

Post » Śro gru 14, 2011 20:49 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

:ok: :piwa:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro gru 14, 2011 20:51 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Was też niedługo to czeka :wink: :piwa:

mmk

Post » Śro gru 14, 2011 21:13 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Hej, jak to nikt nie czyta??
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro gru 14, 2011 21:34 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

mmk pisze:Was też niedługo to czeka :wink: :piwa:

Cały czas żyję nadzieją, że niedługo :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw gru 15, 2011 7:51 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

villemo5 pisze:Hej, jak to nikt nie czyta??

Nie bij, tak tylko napisałam :wink: Niedziela handlowa aktualna? Fajnie by było się spotkać.

shira3 na pewno już niedługo! :ok:

mmk

Post » Czw gru 15, 2011 11:40 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

mmk w niedziele nigdzie się nie ruszam...
Pracuję do soboty włącznie, po pracy jade na koncert. A w niedziele jestem pod telefonem, jakbym była potrzeba, to do roboty... I potem maratonik do samych Świąt. Mam dośc z całego serca, ale nic nie zrobię.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Sob gru 17, 2011 12:04 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

mmk pisze: Kuba to zbój i łotr.

nie dosyć, że pomalowałaś mojego pupila KUBUSIA :1luvu: na czerwono, a przyznaj, że ten kolor się kojarzy nie najlepiej, to jeszcze tak brzydko o nim piszesz :cry: normalnie tylko napisać
...wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pon gru 19, 2011 12:46 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Basica pisze:
mmk pisze: Kuba to zbój i łotr.

nie dosyć, że pomalowałaś mojego pupila KUBUSIA :1luvu: na czerwono, a przyznaj, że ten kolor się kojarzy nie najlepiej, to jeszcze tak brzydko o nim piszesz :cry: normalnie tylko napisać
...wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Sam się pomalował! :twisted: A czerwony to bardzo dobry kolor - dodaje energii, rozgrzewa, dobrze robi na serce (foch)... :roll: A Kuba to jest zbój! Straszny zbój! Bo jak inaczej nazwać zbója, który kradnie nam jedzenie ze stołu i z lodówki (tak, z lodówki, z dolnej półki)? Jak nazwać kota, który ma ochotę coś zjeść, ale niekoniecznie to, co ja chcę, żeby zjadł? (w końcu zje wszystko, ale najpierw pomarudzi) Jak nazwać kota, który jak idę do łazienki, pędzi tak, że o mało nie pozabija siebie i mnie i udaje, że tak strasznie i okropnie chce mu się pić, a tak naprawdę chce popatrzeć jak woda się leje? Jak nazwać takiego kota, który jak ma zły humor to tylko patrzy komu by przyłożyć? Jak nazwać takiego, który jak jest potrzebny to go nigdy nie ma? A kota, który w weekend o 5 rano drapie drzwi wyjsciowe? I dlaczego ten zbój robi to tylko w weekendy? No zbój i łotr! :evil: Ale z charakterem :mrgreen: A my lubimy takie koty i takie właśnie mamy! :mrgreen:

Miałam taaaakie plany na weekend... i nic nie zrobiłam... :lol: To znaczy coś zrobiłam - obejrzeliśmy całą serię serialu poleconego przez znajomych :lol: I żałuję tylko tego, że to już koniec tego serialu i nie wiadomo czy będzie ciąg dalszy :wink: Dawno się tak nie uśmiałam :mrgreen:

mmk

Post » Pon gru 19, 2011 13:06 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Musisz nauczyć chłopaka liczyć do sześciu bo ewidentnie siódmego dnia nie uznaje za dzień wolny i domaga sie uwagi :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon gru 19, 2011 13:17 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

mmk, a jaki to serial?
My wczoraj zaczęlismy ogladać "4400"...
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon gru 19, 2011 13:22 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

A :idea:

I jeszcze nieśmiało się pytam - czy można liczyć na fotki z wyprawy? :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon gru 19, 2011 13:34 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

Zbój potrafi liczyć do 1. "Ja. Kuba" i nic więcej...

"Wiadomości z drugiej ręki". Leciało na TVP2, już zakończyli emisję, ale na ich stronie i na onecie można obejrzeć. Po kilku odcinkach robi się mało śmieszne, ale później wracają do fajnej komedii. Doopki nadawali to codziennie ok.18.50 (nawet stałej godziny nie było), pronocji nie było i dziwią się, że widownia mała :roll: Jak na taką godzinę i promocję to i tak była duża... Jeszcze nigdy nie spędziłam tak dużo czasu w weekend przed ekranem i chcę jeszcze! A nie ma więcej... :roll: Ludzie petycje piszą o drugą serię, wariactwo w sieci jest...

AYO, można liczyć jak tylko się ogarnę. Na pewno w tym tygodniu

mmk

Post » Pon gru 19, 2011 13:35 Re: Kuba, Rosen i Yuki - trójka znów w akcji

"4400" dość szybko mnie znudziło. Zwykle nie lubię seriali... :roll:

mmk

[poprzednia][następna]