Moderator: Estraven
Kasia od Behemotha pisze:A to tu sie krówsko podziało
najmysia pisze:Samo Centrum to my - Piotrkowska/Mickiewicza, ale dobrze kojarzyłam, musiałam to gdzieś widzieć, zresztą te nasze podwyrka w Centrum wszystkie podobne do siebie.
za Adolfasziba pisze:A ja znam tylko Karolinę w-n i Atlei jutro poznam Mariję
![]()
rybcie pisze:najmysia pisze:Samo Centrum to my - Piotrkowska/Mickiewicza, ale dobrze kojarzyłam, musiałam to gdzieś widzieć, zresztą te nasze podwyrka w Centrum wszystkie podobne do siebie.
ooo to nas tu więcej. To ja na drugim rogu
- Piłsudskiego/Sienkiewicza. Tośmy się tu spotkali a codziennie pewnie się koło domów mijamy
![]()
![]()
za Adolfa

my też, i jeszcze Iwcię.karolina w-n pisze:A ja w realu znam Kiche i Satyra
Szura pisze:Kasia od Behemotha pisze:A to tu sie krówsko podziało![]()
![]()
karolina w-n pisze:Georg-inia pisze:eeee, a ja się od Was wyprowadziłam, chlip, chlip...
a trzeba było nie
Szura pisze:Kilka miesięcy temu kasrtowałyśmy dwa rude kocurki. Oba wybudzały sie ciężko, oba sikały pod siebie.
Dwa miesiące temu kocur neva z rudymi znaczeniamii tydzień temu znowu taki sam.pan nevek. Oba przeszły to prawie bezbolesnie.
Szurka-neva do badań usypiana jasiem wybudza sie długoooo też sika .
Czarny kocurek wyszedł z przenioski, otrzepał piórka i bylo ok.
Satyr77 pisze:U nas Szryfek narkozę jakoś spokojnie przeszedł
Satyr77 pisze:U nas Szryfek narkozę jakoś spokojnie przeszedł, ale po pierwszym szczepieniu był ostro śnięty.

Kasia od Behemotha pisze:Szura pisze:Kasia od Behemotha pisze:A to tu sie krówsko podziało![]()
![]()
No sylwusia wreszcie znalazłam na forum

karolina w-n pisze: ....może chciał dorównać swojemu bratu Sylwusiowi w ilości wizyt u weta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 14 gości