Odnaleziony po 7 miesiącach Gucio - nasza codzienność :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 01, 2011 21:53 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Amelia patrz, nawet tego nie zauważyłam :) Dziękuję, już poprawiłam!
Bardzo chcę, żeby Gugu się odnalazł!
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Od: Sob lis 20, 2010 10:14

Post » Wto lut 01, 2011 21:55 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

nurmi pisze:Amelia patrz, nawet tego nie zauważyłam :) Dziękuję, już poprawiłam!

Wszyscy tego bardzo chcemy i ogromne kciuki za to trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Guciaczku, wracaj do domku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto lut 01, 2011 23:00 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

nurmi pisze:Amelia patrz, nawet tego nie zauważyłam :) Dziękuję, już poprawiłam!

Kotek jest prześliczny.
Pewnie ktoś go przygarnął... Oby, bo inaczej trudno byłoby mu przetrwać te potworne mrozy....
Tylko, ze teraz ciężko się rozstać :(

Pieska łatwiej znaleźć ze względu na spacery - kot zamknięty w domu jest trudny do zlokalizowania.
Jednak nagłasnianie sprawy tu i na FB daje nadzieję, że ktoś znajomy powiadomi potencjalnych nowych
(i oby tymczasowych) opiekunów Gugu.

Nurmi, całym sercem jestem z Tobą, bo wiem, jaki to ból stracić ukochanego kotka (mnie sie przytrafiło
w innych okolicznosciach, ale pamiętam tę determinację, by go odzyskać).

Przesyłam dużo pozytywnej energii i dobrych myśli :1luvu:

Gugu, wracaj do domku :kotek:

Amelia Poulain

Od: Nie sty 16, 2011 13:58

Post » Wto lut 01, 2011 23:29 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Amelia, dziękuję za pozytywną energię :)

Też mam nadzieję ogromną, że dzięki nagłasnianiu sprawy na róznych frontach ktoś kogoś zawiadomi i Gugu się znajdzie...

Puszczaliśmy też info w lokalnej telewizji na Sadybie. Spróbuję użyć wszelkich swoich kontaktów, aby puścić informację w gazetach...może w TVP Info? Zobaczę, co da się zrobić.... Trzeba robić wszystko! I nie poddawać się, bo jak nadzieja umrze, Guciak się nigdy nie znajdzie!
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Post » Wto lut 01, 2011 23:33 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

nurmi pisze:Amelia, dziękuję za pozytywną energię :)

Też mam nadzieję ogromną, że dzięki nagłasnianiu sprawy na róznych frontach ktoś kogoś zawiadomi i Gugu się znajdzie...

Puszczaliśmy też info w lokalnej telewizji na Sadybie. Spróbuję użyć wszelkich swoich kontaktów, aby puścić informację w gazetach...może w TVP Info? Zobaczę, co da się zrobić.... Trzeba robić wszystko! I nie poddawać się, bo jak nadzieja umrze, Guciak się nigdy nie znajdzie!

:ok:
Gorąco życzę Ci, ąby powrócił :love:

Amelia Poulain

Od: Nie sty 16, 2011 13:58

Post » Śro lut 02, 2011 14:53 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

widzieliście to ogłoszenie? Czy to może Gucio?

adopcje/index.php?p=7535

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Śro lut 02, 2011 16:04 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

od jakiegoś czasu śledzę Wasz wątek na FB - trzymam kciuki za szczęśliwy powrót Gucia :ok: :ok: :ok: :ok:

ps. Kociak z wątku adopcyjnego bardzo podobny (przyglądałam się położeniu plamek na mordce i kolorystyce pyszczka) no i okolica w miarę się zgadza! kciuki w górę!!! :ok: :ok:

psII. ogarnęłam już swoją pracę, więc aby choć trochę pomóc przesłałam osobie która wystawiła ogłoszenie o adopcji maila z krótką informacją o zaginięciu Gucia, linkiem do tego tematu i prośbą o kontakt do nurmi.

Przesyłam dobre myśli!
K.
I purr, therefore I am

Kaś79

Od: Czw paź 14, 2010 11:44

Post » Śro lut 02, 2011 17:13 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Kaja, dziękuję za wynalezienie ogłoszenia, a Kaś za reakcję! Widziałam już je niestety i ogłoszenie wystawiła moja koleżanka... to nie Gugu :( Ale fakt, trochę podobny, chociaż pyszczek ma taki bardziej okrągły....

Maleństwo moje... czuję, że jest u kogoś.... musi się znaleźć! i do nas wrócić!

nurmi

Post » Śro lut 02, 2011 17:14 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Dyskusja przeniosła się też dzięki CatAngel :1luvu: :1luvu: na facebooka:
http://www.facebook.com/#!/event.php?ei ... 1779240986

Gugu, tyle ciepłych myśli w Twoją stronę! Odnajdź się wreszcie!

nurmi

Post » Śro lut 02, 2011 18:31 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

[quote="nurmi"]Kaja, dziękuję za wynalezienie ogłoszenia, a Kaś za reakcję! Widziałam już je niestety i ogłoszenie wystawiła moja koleżanka... to nie Gugu :( Ale fakt, trochę podobny, chociaż pyszczek ma taki bardziej okrągły....

Tak, wiem, juz sie ze mną kontaktowała. No szkoda, ale widać za proste by było :(

Będę nadal trzymać kciuki a moj Kleksowaty pazurki :)
I purr, therefore I am

Kaś79

Post » Śro lut 02, 2011 18:47 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Już miałam taką wielką nadzieję, że to Gugu :(
Ale Guciak musi gdzieś niedaleko być, na pewno jest i w końcu się odnajdzie :1luvu: :ok: :ok: :ok:
Guciu, wracaj do swojego domku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro lut 02, 2011 20:43 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

a tak sobie z Fifi potrafiły grzecznie razem leżeć... przez chwilę ;) bo potem była walka!

Obrazek

;(

nurmi

Post » Śro lut 02, 2011 21:50 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

nurmi pisze:a tak sobie z Fifi potrafiły grzecznie razem leżeć... przez chwilę ;) bo potem była walka!

Obrazek

;(

Będą napewno !!! :):):):) On wróci :) Trzeba tylko jeszcze poczekać. I nic nie dzieje się bez przyczyny ;-)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw lut 03, 2011 15:23 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

[quote="nurmi"]a tak sobie z Fifi potrafiły grzecznie razem leżeć... przez chwilę ;) bo potem była walka!

ślicznie! Wierzymy, że jeszcze nie raz będą! :kotek:
I purr, therefore I am

Kaś79

Post » Sob lut 05, 2011 16:24 Re: Zaginął nasz kochany kotek! Warszawa Limanowskiego/Gołkowska

Taka cisza w domu... Fifi wygrzewa się na kaloryferze, K. się połozył... Kumpel (tymczasek) pojechał do nowych właścicieli... i cisza, aż w uszach piszczy... w takich chwilach najbardziej brakuje mi Gugu.
Musimy mieć drugiego małego kota dla Fifi... a jak się Gucio znajdzie, będą zyły sobie we 3kę :)
Gdzie szukac Guciaka? Pozostaje jeszcze kontakt z jakąś wróżką, ale nie znam nikogo... może macie jakieś pomysły?

nurmi

[poprzednia][następna]