Mam nadzieje, ze dziala w.w sprzet bo bede szukac domku tymczasowego dla siebie i kotow.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:A dzisiaj Jj powiedzial , wyrzucil z siebie to co go gnebilo od paru dni. Że denerwuja go klaki wszedzie, siki Ptysia poza kuweta, usmarkane sciany i okna...i za duzo zwierzat![]()
Porozmawialismy sobie. Spytalam czy ma zamira sie wyprowadzic czy tez chce abym oddala te najmlodsze koty do nowych domow. Sie zawstydzil i powiedzial że nie, tego nei chce.....ulzylo, ale wiem ze tyle kotow to moja wina :roll:
aga9955 pisze:Gaja dzis sie pospawala prosto na sprzet grajacy mojego malza.
Mam nadzieje, ze dziala w.w sprzet bo bede szukac domku tymczasowego dla siebie i kotow.
Femka pisze:aga9955 pisze:Gaja dzis sie pospawala prosto na sprzet grajacy mojego malza.
no widzisz, a latasz po cudzych wątkach i pyszczysz, że anielice, które te wątki
![]()
![]()
prowadzą, są wredne.
A tu takie oops
aga9955 pisze:Femka pisze:aga9955 pisze:Gaja dzis sie pospawala prosto na sprzet grajacy mojego malza.
no widzisz, a latasz po cudzych wątkach i pyszczysz, że anielice, które te wątki
![]()
![]()
prowadzą, są wredne.
A tu takie oops
anielice???? w sensie ,ze Ty Femus anielskie masz oblicze????aaaaaaaaaaaaaaa blagam ,litosci![]()
![]()
![]()
i maupo jedna sugerujesz ,ze to kara??? wezmiesz mnie na tymczas??? i moje 7 kotow? i dwojke diableskich dzieciokow?
aga9955 pisze:Misiek mi sie rozkaszlal. Mamy dusznosc niestety.....
Lece na lekarza na 16.00
moś pisze:Gosci ialam, ona prowadzaca, on piwo pil, sama musze winow ypic
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości