Iskropka pisze:Dzień Dobry! Nie znikam, wdrażam się nawet ponownie do obowiązków sekretarki
Tego mi było trzeba po obiadowym łososiu

Moderator: Estraven
Iskropka pisze:Dzień Dobry! Nie znikam, wdrażam się nawet ponownie do obowiązków sekretarki
aglo pisze:Cześć Ineczko!
Duża nie może sprzątać, ma na siebie uważać, żeby to ludzkie kocię, które w sobie ma, nie wypadło za wcześnie.
A dziś inna koleżanka przyszła i sprząta Dużej kuchnię...![]()
Bruno
aglo pisze:Zacznę wypożyczać swoje koleżanki:D
A na serio: są cudowne, przychodzą, sprzatają i nie narzekają...I jeszcze się pytają, kiedy przyjść znowu...
Kociara82 pisze:widzisz Brunus, u was, kotow chyba sie nie zdarzaja przedwcesne porody, a ludzie nieraz musza az do przesady na siebie uwazacMiauknij swojej duzej, ze to juz niedlugo, wiec tym bardziej trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok
Aha! I miauknij jej tez, ze kolezanki poprostu wiedza, ze kobiecie w ciazy sie nie sprzeciwia, bo je myszy zjedza
![]()
![]()
Aglo takie kolezanki to skarb
MaryLux jak zawsze pelna pomyslow na dochodowe interesy![]()
kinga w. pisze:To ja już w kolejce. Chętnie wypożyczę koleżankę, choć kolegą też bym nie pogardziła byle szybko sprzątał i ładnie okna mył -bez smug.
Kociara82 pisze:widzisz Brunus, u was, kotow chyba sie nie zdarzaja przedwcesne porody, a ludzie nieraz musza az do przesady na siebie uwazacMiauknij swojej duzej, ze to juz niedlugo, wiec tym bardziej trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok
Aha! I miauknij jej tez, ze kolezanki poprostu wiedza, ze kobiecie w ciazy sie nie sprzeciwia, bo je myszy zjedza
![]()
![]()
aglo pisze:Kociara82 pisze:widzisz Brunus, u was, kotow chyba sie nie zdarzaja przedwcesne porody, a ludzie nieraz musza az do przesady na siebie uwazacMiauknij swojej duzej, ze to juz niedlugo, wiec tym bardziej trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok
![]()
![]()
To, że sa skarbami, to ja wiem...One też![]()
Propozycja wypożyczalni koleżanek padła wcześniej, kiedy powiedziałam innej znajomej, że dziewczyny myja okna...![]()
A co do myszy-zawsze mogę zaproponować im adopcję bądź wypożyczenie swojego Footra (oczywiście, za opłatą)
aglo pisze:Kociara82 pisze:widzisz Brunus, u was, kotow chyba sie nie zdarzaja przedwcesne porody, a ludzie nieraz musza az do przesady na siebie uwazacMiauknij swojej duzej, ze to juz niedlugo, wiec tym bardziej trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok
![]()
![]()
Propozycja wypożyczalni koleżanek padła wcześniej, kiedy powiedziałam innej znajomej, że dziewczyny myja okna...![]()
A co do myszy-zawsze mogę zaproponować im adopcję bądź wypożyczenie swojego Footra (oczywiście, za opłatą)
Kociara82 pisze:aglo pisze:Kociara82 pisze:widzisz Brunus, u was, kotow chyba sie nie zdarzaja przedwcesne porody, a ludzie nieraz musza az do przesady na siebie uwazacMiauknij swojej duzej, ze to juz niedlugo, wiec tym bardziej trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok
![]()
![]()
a skad wiesz, czy twoje Footra sie na to zgodza?
Kociara82 pisze:jakie przekupne!!!!![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: luty-1 i 703 gości