Moderator: Estraven
asijek pisze:My również się witamy ślicznie .
Uffffff egzaminy zdane , można w pełni cieszyć się wakacjami - na razie - bo chyba będę musiała poszukać jakiegoś korepetytora z matmy , bo córka chyba jednak potrzebuje kilku lekcyjek
kropkaXL pisze:asijek pisze:My również się witamy ślicznie .
Uffffff egzaminy zdane , można w pełni cieszyć się wakacjami - na razie - bo chyba będę musiała poszukać jakiegoś korepetytora z matmy , bo córka chyba jednak potrzebuje kilku lekcyjek
O to widzę,że córcia taka zdolna jak ja!-tez nie cierpiałam matematyki!-jakimś cudem udało mi się samodzielnie zdać maturę z matmy-do dziś nie wiem jak mi sie to udało!-i to nawet na czwórkę!-to był wyczyn życia!-dzisiaj jak sobie to przypomnę to gesiej skórki dostaję,nawet czasem śni mi sie matura,a to było 100 lat temu!!!

mowie Ci nie mam na nic czasu , dopiero teraz chwilkę , siostra wykorzystuje moja obecność i dzisiaj prała wypoczynek i mnóstwo innych rzeczy a ja z moja 7 miesięczną siostrzenica siedziałam , do tego trzeba było iść na zakupy i wszystko przytachać i wciągnąć na 2 piętro (mąż jej w Anglii , sama jest to wiesz jak to jest
)kropkaXL pisze:Asiu-najważniejsze,że zdała!
Może matematyczka uważa,że każdy powinien być geniuszem matematycznym?
Brrrrr-Ada-ciesz się-masz to już z głowy!(na razie)

z czego ciesze się chyba najbardziej noi ta wystawa - moja pierwsza
Miejmy nadzieje , ze pogoda dopisze
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 12 gości