wszyscy zdrowi?
Pozdrawiamy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magic.b pisze:co słychać? jak tam dziewczyny i chłopaki?
wszyscy zdrowi?
Pozdrawiamy
Izabela pisze:Poza tym chcę złożyć u doktora swoje cv, może będzie w przyszłości potrzebował technika wet.
Anka pisze:Izabela pisze:Poza tym chcę złożyć u doktora swoje cv, może będzie w przyszłości potrzebował technika wet.
Izula, wiem, Ty jesteś technik, a ja jestem co najwyżej gotowa zacząć. Ale wciąz mam nadzieję, że uda mi się u naszego doktora pracować, nie żebym uważała, że Ty nie, ale już tyle czasu mam nadzieję
Izabela pisze:Anka pisze:Izabela pisze:Poza tym chcę złożyć u doktora swoje cv, może będzie w przyszłości potrzebował technika wet.
Izula, wiem, Ty jesteś technik, a ja jestem co najwyżej gotowa zacząć. Ale wciąz mam nadzieję, że uda mi się u naszego doktora pracować, nie żebym uważała, że Ty nie, ale już tyle czasu mam nadzieję
doktor buduje wypaśną lecznicę, wystarczy miejsca dla mnie i dla Ciebie
Izabela pisze:u takiego lekarza to ja mogę na początku nawet wolontariat robić, byle się więcej nauczyć
Anka pisze:Izabela pisze:u takiego lekarza to ja mogę na początku nawet wolontariat robić, byle się więcej nauczyć
Nooo... ja też mu mówię, że jak co, to ja mogę bardziej społecznie niż zarobkowo. Jak tylko ma trochę czasu, to zawsze każda rozmowa coś mi nowego mówi, też się uczę. Czasem mam wrażenie, że już całkiem sporo wiem, i to dzięki temu właśnie, że z nim rozmawiam
Izabela pisze:Anka pisze:Izabela pisze:u takiego lekarza to ja mogę na początku nawet wolontariat robić, byle się więcej nauczyć
Nooo... ja też mu mówię, że jak co, to ja mogę bardziej społecznie niż zarobkowo. Jak tylko ma trochę czasu, to zawsze każda rozmowa coś mi nowego mówi, też się uczę. Czasem mam wrażenie, że już całkiem sporo wiem, i to dzięki temu właśnie, że z nim rozmawiam
zapisz się do szkołysłużę notatkami
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 993 gości