Miau. Mam głupią dużą - 10 sierpnia - w poniedziałek wraca z urlopu do pracy a ona JUZ posmutniala i już się stresuje bo pracę ma bardzo nieprzyjemną

Nie dali mi3 tygodni - za dużo pracy w pracy - a 2 tygodnie to za mało żeby odpocząć

Duża
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Miau. Moja duża niestety też lubi słodycze![]()
i to ją gubi bo pieczywa i ziemniaków unika dość dobrze....
Miau. Mam głupią dużą - 10 sierpnia - w poniedziałek wraca z urlopu do pracy a ona JUZ posmutniala i już się stresuje bo pracę ma bardzo nieprzyjemną![]()
![]()
Zunia
Nie dali mi3 tygodni - za dużo pracy w pracy - a 2 tygodnie to za mało żeby odpocząćżebym była wyjechała to lepiej by było ale że strachu przed wirusem siedzę na miejscu (jestem w grupie ryzyka) .
Duża
pibon pisze:Zuniu, Twoja Duza ma jeszcze duzo wolnych dni zanim wroci do pracy. Rozumiem ja, ja tez mam prace, ktorej bardzo nie lubie.
Nam z Mia tez by sie przydalo schudnac ale ciezko, bo jestesmy obie lakomczuszkami. Mia lubi ... jedzenie, a ja przepadam za ciastami i codziennie musze miec cos do herbaty/kawy, co jest fatalnym nawykiem. Wlasnie tak sobie ostatnio pomyslalam ze tak naprawde to zwierzeta jedza, a ludzie niekiedy po prostu zra, bo zwierzatka jedza tylko zeby zaspokoic glod, a ludzie czesto jedza ... z samego lakomstwa.
edit: Tu Mia, Ciociu jesli moge to bardzo chetnie wstawie to moje zdjecia:-)
MalgWroclaw pisze:Przybiegłam zobaczyć, jak się czujesz, Kitku![]()
Pralcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 62 gości