Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
się tak nie ciesz, bo zaraz na nas wsiądą i trza się będzie tłumaczyć z rozkładu dniamoś pisze:Etam, uwedzilam sie papierosami i żadna kapiel ju mi nie zaszkodzi![]()
Femka, jestes zaraz za mna w klasygikacji generalnej watku powyzej.
Czyli siodma, ale ja jestem dlużej na forum, hyhy to jakby policzyc z tej banki...hyhy
Femka pisze:kalair, czy Tobie coś ciężkiego dzisiaj na głowę spadło? Będziesz się przejmować każdą czepialską? Kobieto, odpuść i raczej jej współczuj. Albo zazdrość, bo zdaje się, że ilość Twoich postów to jej jedyny problem. I jakoś maniakalnie ciągle do niego wracaChciałabym się takimi goopotami przejmować.
Femka pisze:się tak nie ciesz, bo zaraz na nas wsiądą i trza się będzie tłumaczyć z rozkładu dniamoś pisze:Etam, uwedzilam sie papierosami i żadna kapiel ju mi nie zaszkodzi![]()
Femka, jestes zaraz za mna w klasygikacji generalnej watku powyzej.
Czyli siodma, ale ja jestem dlużej na forum, hyhy to jakby policzyc z tej banki...hyhy
mogę w każdej chwili wyrazić w tamtym wątku głębokie zaniepokojenie, czy nie szkodzisz przypadkiem kotom poświęcając tyle czasu na pisanie postówmoś pisze:No ja wlasnie na to licze bo mam nieslychanie ciekawy rozklad
odpuść kalair, bo szkoda klawiaturykalair pisze:Każdą nie,bo jest jedna!![]()
No właśnie widzę,że jej to spędza sen z powiek..![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1450 gości