Gobi do przodu!
Kochane larwunie

Moderator: Estraven

behemotka pisze:Dziewczyny, podeślijcie na PW adresy, żebym mogła Wam wysłać lar... ekhem, to jest pocztówki. Pocztówki z gratulacjami za kreatywność
rambo_ruda pisze:boshe jak dobrze żem głąb i nic nie wymyśliłam

Wielbłądzio pisze:hmm, jak widzę, nie wybrałaś jednak nic specjalnie obraźliwego?
MarciaMuuu pisze:Jakby co, wyjechałam
Gobi do przodu!
Kochane larwunie
tosiula pisze:Jak ty to robisz, że przy takiej menażerii jeszcze śpiszChyba, że jeszcze nie śpisz
. Sekret? Po prostu michy z suchym stoją generalnie zawsze pełne 
Apsa pisze:behemotka pisze:Dziewczyny, podeślijcie na PW adresy, żebym mogła Wam wysłać lar... ekhem, to jest pocztówki. Pocztówki z gratulacjami za kreatywność
To może ja odbiorę pocztówkę najbliższym razem, kiedy będę w Gdyni?
co powiedziawszy zmywam się bez śladu z kraju![]()
behemotka pisze:MarciaMuuu pisze:Jakby co, wyjechałam
Gobi do przodu!
Kochane larwunie
Ależ nie kłopocz się, naprawdę nie musisz po nie jechać taki kawał drogi
Należą Ci się dwie larwy i jeszcze jakiś gratis. Przy takim wielopaku mogę nawet darować opłatę za przesyłkę
behemotka pisze:
No a larwy zaczną mi dawać w kość, kiedy będą umiały się skutecznie poruszać. Czyli w drugim tygodniu życia. Czyli jakoś zaraz

skaskaNH pisze:Uff, jak dobrze, że moja kreatywność jest ostatnio taka jakby... khem... ograniczona i nie wpadło mi do głowy startować w konkursie![]()
Ale za to czekam na fotki larwy z otwartymi oczkami
skaskaNH pisze:behemotka pisze:
No a larwy zaczną mi dawać w kość, kiedy będą umiały się skutecznie poruszać. Czyli w drugim tygodniu życia. Czyli jakoś zaraz
Zapowiada się ciekawie![]()
Behemotko, korzystaj zatem z ostatnich chwil względnego spokoju, jakie Ci pozostały![]()
A ja zrobię solidny zapas piwa i chipsów i tak zaopatrzona poczekam na dalszy rozwój wypadków
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 28 gości