Inka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tosiula pisze:Albo w jakiś ciasny kącik lub malutką półeczkę. A ostatnio Toril próbował wejść do pudełeczka po pierniczkach. Z zapartym tchem czekałam, jak to się skończy.
MaryLux pisze:tosiula pisze:Albo w jakiś ciasny kącik lub malutką półeczkę. A ostatnio Toril próbował wejść do pudełeczka po pierniczkach. Z zapartym tchem czekałam, jak to się skończy.
I jak się skończyło?
Avian pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:Albo w jakiś ciasny kącik lub malutką półeczkę. A ostatnio Toril próbował wejść do pudełeczka po pierniczkach. Z zapartym tchem czekałam, jak to się skończy.
I jak się skończyło?
Właśnie obejrzałam kolejny odcinek mojego ulubionego serialu o ludziach-gumach, albo "ścieśniaczach"
tosiula pisze:Avian pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:Albo w jakiś ciasny kącik lub malutką półeczkę. A ostatnio Toril próbował wejść do pudełeczka po pierniczkach. Z zapartym tchem czekałam, jak to się skończy.
I jak się skończyło?
Właśnie obejrzałam kolejny odcinek mojego ulubionego serialu o ludziach-gumach, albo "ścieśniaczach"
gdzie ty to ogladasz? zawsze mnie mdli jak na to patrzęale patrzę
MarciaMuuu pisze:Mnie się Sanktuary średnio podobało, wolę Supernaturals![]()
Avian pisze:MarciaMuuu pisze:Mnie się Sanktuary średnio podobało, wolę Supernaturals![]()
Tego nie znam, obejrzę![]()
A o takich "innych" to lubię Heroes![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 69 gości