moś pisze:I znowu szersza jestem po obiedzie i deserze, szwagierka jeszcze spakowala mi porcje zupy piernikowej, jak ja ja zjem to umre
no to ja juz nie powiem ,jak po goszczeniu się wyglądam
Moderator: Estraven
moś pisze:I znowu szersza jestem po obiedzie i deserze, szwagierka jeszcze spakowala mi porcje zupy piernikowej, jak ja ja zjem to umre
trawa11 pisze:Czekoladka pisze:A potem jak tu się zmieścić w sylwestrową kreację?
mam trzy rozmiary większą
moś pisze:Ja tez i nawet zdjecie dzidka dalam przeciwbolowo ale kociamka nie zauwazyla
moś pisze:trawa11 pisze:Czekoladka pisze:A potem jak tu się zmieścić w sylwestrową kreację?
![]()
trawka mysli przyszlościowo
trawa11 pisze:moś pisze:trawa11 pisze:Czekoladka pisze:A potem jak tu się zmieścić w sylwestrową kreację?
![]()
czasami trzeba
trawa11 pisze:moś pisze:Ja tez i nawet zdjecie dzidka dalam przeciwbolowo ale kociamka nie zauwazyla
biedna kociamka![]()
![]()
![]()
trzeba jje to niedopatrzenie wybaczyc
Czekoladka pisze:trawa11 pisze:moś pisze:trawa11 pisze:Czekoladka pisze:A potem jak tu się zmieścić w sylwestrową kreację?
![]()
czasami trzeba
No i warto.
moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Ja tez i nawet zdjecie dzidka dalam przeciwbolowo ale kociamka nie zauwazyla
biedna kociamka![]()
![]()
![]()
kociamce to ja wszystko wybacze, zawsze
trawa11 pisze:moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Ja tez i nawet zdjecie dzidka dalam przeciwbolowo ale kociamka nie zauwazyla
biedna kociamka![]()
![]()
![]()
ja też
kristinbb pisze:trawa11 pisze:moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Ja tez i nawet zdjecie dzidka dalam przeciwbolowo ale kociamka nie zauwazyla
biedna kociamka![]()
![]()
![]()
ja też
o a mnie też...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 14 gości