Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Etka pisze:ale sie naszukałam, Twojego wata, i co tak bez zdjec, bez opowiesci
AgaPap pisze:I nie wrzucę ,bo nie mogę zalogować się do fotosika
Georg-inia pisze:AgaPap pisze:I nie wrzucę ,bo nie mogę zalogować się do fotosika
to jest żadne wytłumaczenie, proszę pani! może się pani zalogować na imageshacka
gosiaa pisze:A proszę instrukcję
1. Wchodzimy na http://www.imageshack.us/
2. Naciskamy "Browse" i wybieramy fotkę, która chcemy wrzucić.
3. Wybieramy „Zmiana rozmiaru obrazu” i wybieramy rozmiar najlepiej 320x240 lub max 640x480
4. „Dodaj Etykietę Do Miniatury” – zaznaczamy „Tak” jeśli chcemy mieć pod zdjęciem miniaturki belkę z rozmiarem lub „Nie” jeśli belki ma nie być.
5. Klikamy „Prześlij teraz”
6. Kopiujemy kod z ramki „Kod Forum” jeśli chcemy wkleić zdjęcie w zadanym wcześniej rozmiarze lub kod z ramki „Miniatura Forum” jeśli chcemy wkleić miniaturkę która się powiększy po kliknięciu na niej.
Ja, żeby przyspieszyć, zazwyczaj zmniejszam sobie najpierw fotkę (ja akurat w Photoshop'ie) do odpowiedniego rozmiaru (dpi czyli rozdzielczość do 72 a następnie rozmiar zdjęcia 320x240 max 640x480) i potem postępuję zgodnie z powyższą instrukcją z pominięciem punktu 3.
Etka pisze:a ja chcialam powiedziec ze do fotosika mozna wrzucac zdjecia i bez zalogowania, no!![]()
fotki fotki dawaj ciotka!
marcjannakape pisze:Ty się teraz nie tłumacz!
Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia!
Acha, i zdaje sie, że Ty masz moją kratke do transportera od zamierzchłych jeszcze czasów. A ja mam Twoja książke ze Świata Książki (chyba).
AgaPap pisze: co do kratki to wydaje mi się, że oddawaliśmy przy któreś okazji, ale jeszcze sprawdzę w domu, bo żadna nadprogramowa kratka mi się w oczy nie rzuciła ostatnio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, Nul i 33 gości