Fri - a ten żywczyk tymczasowy to gdzie jest? Ja bym mu domek stały mogła zaoferować

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:a ten żywczyk tymczasowy to gdzie jest? Ja bym mu domek stały mogła zaoferować
skaskaNH pisze:varia pisze:A widział ktoś skaskę ostatnio? Jakoś rzadko zagląda.
Jak dodasz jeszcze, że sie martwiłaś, to zacznę podejrzewać, że ktoś sie włamał na Twoje konto
skaskaNH pisze:Noo, to rozumiemPikny dwupak naokienny
Fri - a ten żywczyk tymczasowy to gdzie jest? Ja bym mu domek stały mogła zaoferować
skaskaNH pisze:varia pisze:Oo, skaska!![]()
![]()
Martwiłam się.
Ma ktoś telefon do administracji miau?![]()
Ktoś sie włamał na konto Varii
Ja bardziej, redaf świadkiem!Fri pisze:w tymczasowaniu żywczyków to jestem całkiem profesjonalna
Kicorek pisze:Ja bardziej, redaf świadkiem!Fri pisze:w tymczasowaniu żywczyków to jestem całkiem profesjonalna![]()
Resztki dowodów pałętają się jeszcze w mojej lodówce
lokomotywamoś pisze:Kicorek pisze:Ja bardziej, redaf świadkiem!Fri pisze:w tymczasowaniu żywczyków to jestem całkiem profesjonalna![]()
Pijaczki
pluszak pisze:lokomotywamoś pisze:Kicorek pisze:Ja bardziej, redaf świadkiem!Fri pisze:w tymczasowaniu żywczyków to jestem całkiem profesjonalna![]()
Pijaczki
no kopciuchmoś pisze:pluszak pisze:lokomotywamoś pisze:Kicorek pisze:Ja bardziej, redaf świadkiem!Fri pisze:w tymczasowaniu żywczyków to jestem całkiem profesjonalna![]()
Pijaczki
Że co
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 5 gości