kalair pisze:Proszę! JE!![]()
nic nie widze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:kalair pisze:Farbuję sobie włosy..Nie znoszę tego!!![]()
Jak sprzątałam,to znalazłam ukradzioną-nie wiem,przez kogo!-kostkę rosołową. W opakowaniu, ze śladami zębów. Za drapakiem. ktoś chciał gotować? Zrobić chyba śledztwo by trzeba było..
Hmm..
wyslać odpowiednie organa![]()
![]()
moś pisze:kalair pisze:Proszę! JE!![]()
znowu musze zacytowac aby zobaczyc... widze, jak nie widzialam to sie zastanawialam co oznacza Je- ale jest tylko Lafizdrolka
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Farbuję sobie włosy..Nie znoszę tego!!![]()
Jak sprzątałam,to znalazłam ukradzioną-nie wiem,przez kogo!-kostkę rosołową. W opakowaniu, ze śladami zębów. Za drapakiem. ktoś chciał gotować? Zrobić chyba śledztwo by trzeba było..
Hmm..
![]()
No przecież,że mam znajomości z władzą!![]()
Każdy organ się przyda!![]()
trawa11 pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Proszę! JE!![]()
nic nie widze![]()
![]()
no ,strasznie duzo dostała![]()
![]()
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:Proszę! JE!![]()
znowu musze zacytowac aby zobaczyc... widze, jak nie widzialam to sie zastanawialam co oznacza Je- ale jest tylko Lafizdrolka
Ona JE! KONSUMUJE! Nie jestgłodzona, żeby kostki rosołowe kraść!
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Farbuję sobie włosy..Nie znoszę tego!!![]()
Hmm..
![]()
No przecież,że mam znajomości z władzą!![]()
Każdy organ się przyda!![]()
![]()
![]()
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:Proszę! JE!![]()
Ona JE! KONSUMUJE! Nie jestgłodzona, żeby kostki rosołowe kraść!
sie tak nie denerwuj bo sie pomarszczysz
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:ale objedzona jestem
A czym?
pizza![]()
duza była
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, Majestic-12 [Bot], Myszorek i 10 gości