Mereth pisze:kalair pisze:![]()
Witanko kalair![]()
A co to? Kotecek chce ząbki umyć ?![]()
A tak się rozmarzyłam..
Moderator: Estraven
Mereth pisze:kalair pisze:![]()
Witanko kalair![]()
kalair pisze:Mereth pisze:kalair pisze:![]()
Witanko kalair![]()
A tak się rozmarzyłam..![]()
kothka pisze:Cześć chlopaki
Dzisiaj przeżyłem horror, mówię Wam. I to wszystko przez Dużą![]()
Wypuściła mnie z pokoju, ale nie popatrzyła, że ten drugi kot jest w domu (schowal się pod łózko w innym pokoju) i jak wyszedłem to sie chciał na mnie rzucićNo to mu pokazałem kto tu rządzi, pokazałbym jeszcze bardziej, ale Duża nas rozdzieliła, bo się przestraszyła, że mu coś zrobię. A kto mu kazał mnie atakować?
Romek
Dorota pisze:...bry... chlopaki!
Mereth pisze:kothka pisze:Cześć chlopaki
Wypuściła mnie z pokoju, ale nie popatrzyła, że ten drugi kot jest w domu (schowal się pod łózko w innym pokoju) i jak wyszedłem to sie chciał na mnie rzucićNo to mu pokazałem kto tu rządzi, pokazałbym jeszcze bardziej, ale Duża nas rozdzieliła, bo się przestraszyła, że mu coś zrobię. A kto mu kazał mnie atakować?
Romek
![]()
Ale miałeś przeżyć Romek, normalnie Cię podziwiamy![]()
Z & P

joshua_ada pisze:Kot i szczoteczka tak blisko siebie to tylko na zdjęciach!
kothka pisze:Mereth pisze:kothka pisze:Cześć chlopaki
Romek
![]()
Ale miałeś przeżyć Romek, normalnie Cię podziwiamy![]()
Z & P
No mówię Wam, nawet nie mozna spokojnie po domu pochodzić
Oczywiście najbardziej przestraszyła się DużaŻe zrobię krzywdę temu kotu i później będzie problem, albo że się czymś od niego zarażę
![]()
A ja chciałem się tylko nim pobawić![]()
Romek
Mereth pisze:Ale moczone ogonki to ja też mam, siedzą w kuchni przy zlewie jak coś robię i siedzi taki burak mały, moczy mu się ogonek w zlewie, ale nie reaguje, dopiero Duża musi bez przerwy te ogonki wycierać![]()
joshua_ada pisze:Z wątku zaprzyjaźnionych krówek:Mereth pisze:Ale moczone ogonki to ja też mam, siedzą w kuchni przy zlewie jak coś robię i siedzi taki burak mały, moczy mu się ogonek w zlewie, ale nie reaguje, dopiero Duża musi bez przerwy te ogonki wycierać![]()
To jak to? To jednak Pulpi umoczył się w barszczu?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mereth pisze:joshua_ada pisze:Z wątku zaprzyjaźnionych krówek:Mereth pisze:Ale moczone ogonki to ja też mam, siedzą w kuchni przy zlewie jak coś robię i siedzi taki burak mały, moczy mu się ogonek w zlewie, ale nie reaguje, dopiero Duża musi bez przerwy te ogonki wycierać![]()
To jak to? To jednak Pulpi umoczył się w barszczu?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale wychwyciłaś![]()
![]()
![]()
Wystarczą mi niebieskie łapki, buraczanych już pewnie bym nie zniosła![]()
![]()
Mereth pisze:joshua_ada pisze:Kot i szczoteczka tak blisko siebie to tylko na zdjęciach!
Dokładnie tak jest![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości