gattara pisze:Problem z kompem wygląda na rozwiązany
To może jakiegoś Frała się uda wstawić?
Zanim Zikowy pomiot wyrośnie?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gattara pisze:Problem z kompem wygląda na rozwiązany
redaf pisze:Jak dla mnie - to Frał zawsze jest przyjazna![]()
A przykładanie do rany zawsze się odbywa na ryzyko przykładającego
gattara pisze:A Frał to taka ciepła kociczka 8)
Marcelibu pisze:gattara pisze:Jedna próbka poszła w poniedziałek, potem jeszcze dwie, teraz trzeba czekać na to aż cuś wyrośnie, trudno powiedzieć jak szybko to nastąpi i czy jest wystarczająca ilość materiału do badań
. Danusia ma dać znać co i jak
Czyli jeszcze nic nie urosło... Zwykle takie coś rośnie chyba 5 do 7 dni, ale dłużej chyba też.
pixie65 pisze:Po pierwsze primo to ja Cię cioteczko Gattaro jednakowoż przy najbliższej okazji uduszę... Nie dawać znaku życia przez tyle czasu![]()
![]()
![]()
Moja w tym wina, że miałam już dzwonić, ale...jak koło południa poczta dostarczyła kolejną prześliczną próbkę, którą biegusiem zaniosłam do lecznicy, tak dopiero niedawno przysiadłam na stołku...(...)
bubor pisze:Dzień dobry poranne a ściślej piątkowe czyli najnormalniej prawie weekendowe !!!![]()
![]()
kalair pisze:DOBRY GATTARKO I POTFFORKI!
gattara pisze:pixie65 pisze:Po pierwsze primo to ja Cię cioteczko Gattaro jednakowoż przy najbliższej okazji uduszę... Nie dawać znaku życia przez tyle czasu![]()
![]()
![]()
Moja w tym wina, że miałam już dzwonić, ale...jak koło południa poczta dostarczyła kolejną prześliczną próbkę, którą biegusiem zaniosłam do lecznicy, tak dopiero niedawno przysiadłam na stołku...(...)
To są groźby karalne... mam się zacząć obawiać?
![]()
kalair pisze:gattara pisze:pixie65 pisze:Po pierwsze primo to ja Cię cioteczko Gattaro jednakowoż przy najbliższej okazji uduszę... Nie dawać znaku życia przez tyle czasu![]()
![]()
![]()
To są groźby karalne... mam się zacząć obawiać?
![]()
Gattarka,co się dziwisz..Pixie z dzikimi kotami się zadaje,(z jednym zwłaszcza!),to groźby dla niej normalka...![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości