Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Adrianapl pisze:kalair pisze:DEDYKACJA DL ZOSI&Z. I ]ADRIANYPL[/b]-
slicznosci....![]()
mizianki prosze przekazac
Dorota pisze:Serdeczne dzieki za Jej Koszykowosc...
kalair pisze:Dorota pisze:Serdeczne dzieki za Jej Koszykowosc...
A wiesz, co ona najbardziej lubi? Hustać się w tym koszyku... Tzn. być huśtana, a że waży ok 4 kg, to ten zaszczyt przypada mojemu mężowi. Wyobrażacie sobie dorosłego mężczyznę huśtającego koteczka w koszyczku?
kalair pisze:DEDYKACJA DLA FEMKI I MOSIA-
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:Serdeczne dzieki za Jej Koszykowosc...
A wiesz, co ona najbardziej lubi? Hustać się w tym koszyku... Tzn. być huśtana, a że waży ok 4 kg, to ten zaszczyt przypada mojemu mężowi. Wyobrażacie sobie dorosłego mężczyznę huśtającego koteczka w koszyczku?
![]()
Musi co to bardzo zacny czlowiek!
Pożądam dokumentacji foto
moś pisze:kalair pisze:DEDYKACJA DLA FEMKI I MOSIA-
WOW! jaka piekna kompozycja kocio-bukietowa![]()
Ps ja tez mam na regalach zdjecia kotow w ramce
kalair pisze:DEDYKACJA DLA BUBORA I TRINITY-
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:Serdeczne dzieki za Jej Koszykowosc...
![]()
Oh!, bardzo Dorotko, bardzo... Wprawdzie do niektórych zacności jest z lekka przymuszany, ale....czego się nie robi dla tych małych potfforków..
Z dokumentacją...zobaczymy...![]()
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:Serdeczne dzieki za Jej Koszykowosc...
![]()
Oh!, bardzo Dorotko, bardzo... Wprawdzie do niektórych zacności jest z lekka przymuszany, ale....czego się nie robi dla tych małych potfforków..
Z dokumentacją...zobaczymy...![]()
Przymuszany... ale da sie przymuszac![]()
Mowilam, ze zacny czlek.
Fotofotofoto prosimy!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google Adsense [Bot], Lifter i 53 gości