monochromatycznie i nie tylko

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob gru 17, 2011 9:35 Re: monochromatycznie i nie tylko - czyli powracamy i zapraszamy

Magda muchy pochodzą z naszej hodowli, wątpię by coś przenosiły znamy ich historię od urodzenia :D ale tak, Zołza musi być regularnie odrobaczana jak każde inne stworzenie, jeszcze z 2 msc i się będziemy nad tym zastanawiać

Ania - uśmiałam się do łez
ten co odchodzi to Cyryl ;)
Ostatnio edytowano Sob gru 17, 2011 10:59 przez Magija, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Sob gru 17, 2011 10:49 Re: monochromatycznie i nie tylko - czyli powracamy i zapraszamy

Ło matko, hodowla much :strach:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob gru 17, 2011 13:08 Re: monochromatycznie i nie tylko - czyli powracamy i zapraszamy

Ania filmik wcale nie jest straszny.
Fajnie Zołza zawija jęzorem ;)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon gru 19, 2011 8:17 Re: monochromatycznie i nie tylko - czyli powracamy i zapraszamy

widziałam Zosię oczami - na zdjęciach wygląda na dużą, a to maluszek jeszcze :) I muchy też widziałam, ale jeszcze w większości w formie larw. Nawet porozdzielane gatunkami w różnych kubeczkach :lol:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt gru 23, 2011 20:15 Re: monochromatycznie i nie tylko - czyli powracamy i zapraszamy

WESOŁYCH ŚWIĄT A PRZEDE WSZYSTKIM ZDRÓWKA DLA GOŁYCH I OSIERŚCIONYCH A TAKŻE POŻYWIENIA TYCHŻE (LARW, MUCH I ŚWIERSZCZY) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :s2: :s3: :s4: :s5: :s1:
Obrazek

magdaradek

Post » Pt gru 23, 2011 23:20 Re: monochromatycznie i nie tylko - czyli powracamy i zapraszamy

Obrazek
Arlekinowo i Ofeliowo, zaMaszyście i Bajkowo życzymy Radosnych Swiąt
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Sob gru 24, 2011 11:43 Re: monochromatycznie i nie tylko - czyli powracamy i zapraszamy

Zdrowych, spokojnych, radosnych Świąt, pełnych miłości i optymizmu! Ach i Śniętego z wielgachnym workiem wszystkiego czego tylko potrzebujecie! :s2:
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Sob gru 24, 2011 15:47 Re: monochromatycznie i nie tylko - czyli powracamy i zapraszamy

Magda, dla Ciebie, Maćka i Futerek, zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob gru 31, 2011 15:46 Re: monochromatycznie i nie tylko - czyli powracamy i zapraszamy

Cała nasza monochromatyczna i nie tylko brygada życzy wszystkim, którzy do nas zaglądają Szczęśliwego Nowego Roku - nasz będzie lepszy od poprzedniego ten żegnamy bez żalu :spin2:
Obrazek

Magija

Post » Sob gru 31, 2011 15:51 Re: monochromatycznie i nie tylko - czyli powracamy i zapraszamy

i za to by był lepszy Madziu dla Was wielkie kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Nie sty 01, 2012 12:08 Re: monochromatycznie i nie tylko - czyli powracamy i zapraszamy

No więc Sylwestrowa noc za nami - tym razem spędzona w domku, na kanapie w pozycji horyzontalnej bo z mega przeziębieniem i z nakazem zgłoszenia się na SOR w razie pogorszenia. Czyli sylwester podkocykowo-telewizyjno-leniwy. Psy i koty miały frajdę bo wylegiwaliśmy się wszyscy wspólnie. O godzinie zero pooglądaliśmy przez okno nieliczne fajerwerki (aż dziw bierze ale coraz mniej osób strzela, może to z powodu nagłaśniania problemu a może z powodów finansowych - w każdym razie u nas bardzo mało wystrzałów). Taurus oczywiście z rozdziawioną paszczęką latał po parapecie - on uwielbia obserwować to widowisko. Reszta nawet nie ruszyła się z miejsc.
Dziś wszyscy od rana na chodzie, zupełnie nie jak w Nowy Rok ;)
Obrazek

Magija

Post » Pon sty 02, 2012 22:19 Re: monochromatycznie i nie tylko - czyli powracamy i zapraszamy

A my mamy jakiegoś %^%$# miłego sąsiada, który co roku nad ranem pierwszego stycznia wywala przez okno petardy hukowe... W tym roku o 4,25 :twisted: Ale bym go huknęła gdybym go dorwała..... Ale faktycznie w tym roku jakoś odrobinę ciszej było- może apele opiekunów bojących-się-zwierząt zadziałały a może kryzys :wink:
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Wto sty 03, 2012 10:25 Re: monochromatycznie i nie tylko - czyli powracamy i zapraszamy

Słonko - obstawiamy jednak kryzys
Sąsiada trzeba namierzyć i huknąć :twisted:
Obrazek

Magija

Post » Wto sty 03, 2012 10:52 Re: monochromatycznie i nie tylko - czyli powracamy i zapraszamy

Magija pisze:Słonko - obstawiamy jednak kryzys

:roll: proszę Was... to co się działo w Sylwestra w Kalafiorze przy paletach z petardami to był jakiś cyrk na kółkach... wyrywali sobie te race z rąk, mało do rękoczynów nie doszło :roll: może po prostu mądrzeją :roll:
my też już od kilku lat przecież nie strzelilismy niczym w samochód policyjny, no nie? ;)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto sty 03, 2012 10:57 Re: monochromatycznie i nie tylko - czyli powracamy i zapraszamy

Georg-inia pisze:
Magija pisze:Słonko - obstawiamy jednak kryzys

:roll: proszę Was... to co się działo w Sylwestra w Kalafiorze przy paletach z petardami to był jakiś cyrk na kółkach... wyrywali sobie te race z rąk, mało do rękoczynów nie doszło :roll: może po prostu mądrzeją :roll:
my też już od kilku lat przecież nie strzelilismy niczym w samochód policyjny, no nie? ;)

:mrgreen:
no ale my z powodu kryzysu :twisted:

a ja za to mam super wieści

otóż to zgłosiłam się na warsztaty organizowane przez Fundację Rak'N'Roll dla kobiet co to mają tyle na głowie co ja
czyli dla łysolów w trakcie lub po chemioterapii
z racji tego, ze moje ciało po tym co by nie patrzeć gównie zrobiło się co najmniej nie moje to wciąż nie mogę się przyzwyczaić i poczuć dobrze
i słuchajcie dostałam się :piwa:

idę więc oddać swoje nędzne zwłoki w ręce profesjonalistów od wizażu, stylizacji i Bóg jeden raczy wiedzieć od czego jeszcze - i to pierwszy raz w życiu
trochę mam pietra co też ujrzę w lustrze po tej imprezie a z drugiej strony strasznie się na nią cieszę (o już 9 stycznia) :piwa:
Obrazek

Magija

[poprzednia][następna]