Koci pamiętnik

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 18, 2003 10:36

Chlopaki, tu Kluska. Nie odzywalam sie wczesniej bo dwunozna nie daje dojsc do kompa, a teraz wreszcie jest okazja. Mozecie obejrzec moje wdzieki na koterii. Dwunozna praktycznie lapie mnie zawsze (w migawce) w tej samej pozycji ale uwierzcie mam wiele twarzy... :D :( :wink: :roll: :twisted:

zojka

Od: Pon lut 24, 2003 14:19

Post » Śro cze 18, 2003 10:43

acha, i jeszcze jedno ten przystojniak to Fidel, pies rodzicow MOJEJ dwunoznej ale nie za bardzo sie kochamy.....

zojka

Od: Pon lut 24, 2003 14:19

Post » Śro cze 18, 2003 16:34

Co ty, Klusko, psy sa przeswietne :!: Szczegolnie kiedy znajduja sie za plotem ;) i mozna je spokojnie pomolestowac psychicznie :twisted:

Tylko nie wiem dlaczego teraz omijaja moj teren szerokim lukiem :roll:

Paczus
Ewelina i...
Obrazek

Kiara

Od: Nie mar 02, 2003 13:18

Post » Śro cze 18, 2003 16:42

zojka pisze:Chlopaki, tu Kluska. Mozecie obejrzec moje wdzieki na koterii. :D :( :wink: :roll: :twisted:

Wow!!! Niezła z Ciebie koteczka 8). Mam nadzieję, że będziemy mieli okazję poznać się nie tylko wirtualnie :lol: .

Ajjj, właśnie dostałem w łeb od mojej połowicy :evil:.

Miauuuuuuu... jakie ona ma ostrrrrre pazurrrrrrki :x

Zauroczony Dyzio

drotka

Od: Wto kwi 22, 2003 11:49

Post » Śro cze 18, 2003 18:25

Klusko, spodziewaj sie pokaznego zainteresowania ;) Do tego watku rzadko kiedy zagladaja jakies koteczki ;) zwlaszcza takie sliczne :D

Paczus
Ewelina i...
Obrazek

Kiara

Post » Śro cze 18, 2003 21:37

Ja niesmialo chcialabym sie przypomniec, miauuuu... Moja Mama mowi, ze jestem najsliczniejsza na swiecie i tak slodko mizia mnie po brzuchu... I jest w ogle kochana. Tylko te male czasem mnie wnerwiaja, bo ganiaja sie ciagle i halas robia. Czasem to jest fajne, wczoraj biegalysmy razem za taka okragla swiecaca myszka, ale generalnie denerwuje sie troche, ze mnie Starsza przestanie kochac... I ze Krowki beda ode mnie ladniejsze... Pocieszcie mnie prosze...
Daisy

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Śro cze 18, 2003 21:43

Daisy, przeciez jestes sliczniutka koteczka :ok: I do tego wiedzesz prym w domu jako stala bywalczyni :) Ja na twoim miejscu bym sie nie obawial o to, ze mnie kochac przestana. Czasem tylko przypomnij sie swojej Mamie, KTO TU RZADZI ;) i wszystko powinno byc ok :ok: :P

caluski ;)

Paczus, ktory dzis nie ma humoru bo w misce wciaz wszystko jest bleee
Ewelina i...
Obrazek

Kiara

Post » Śro cze 18, 2003 21:46

Paczus, dzieki. Ja mysle, ze ona mnie naprawde kocha bo ciagle to powtarza. Ale czasem zamiast isc za mna do lazienki i mnie miziac, to lezy na lozko i bawi sie z NIMI. I nie daje mi nic tak dobrego miekkiego do jedzenia jak IM. Dobrze, ze czasem chrupki IM podwedze 8)

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Śro cze 18, 2003 23:22

Kocie kobietki, kocham Was wszystkie, bez Was moj swiat bylyby szary. Nie mialabym dla kogo rozwijac muskulow i krzepy :1luvu:
Lece do Koterii, poslinic sie troche :wink: .

Wasz Rysiek Miesiniak

ps. tylko wyjca Hruptaka nie kocham, bo to prawie jak siostra :twisted:
Obrazek

Pirackie czarne Trio: Brucek (2001-2015), Hrupka (2001-2016), Rysio (2002-2018)
Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Od: Śro lis 06, 2002 9:01

Post » Czw cze 19, 2003 19:09

Witam wszystkich :D

U nas calkiem porzadnie sie robi. Dzisiaj moja prywatna rodzina przywiozla pelno jakiegos pachnacego zielska - ktore teraz suszy sie na rozlozonych duuuzych gazetach pod parapetami i kaloryferami :) W calym domu roznosi sie taki fajny zapach :D Oczywiscie wyprobowalem, czy to zielsko nadaje sie do jedzenia (srednio, tylko jeden rodzaj jest smaczny ;) ), a skoro wiekszosc okazala sie definitywnie niejadalna :roll: urzadzilem sobie na nich legowisko :D Moi cos sie tam troszke wqrzali o to, nawet chcieli mi brzuszek czesac (ze tez to pachnace cholerstwo musi sie tak w futro wkrecac :evil: ale poza tym to ma same zalety :) ), ale widzac moj nieprzecietny upor machneli reka :) I teraz mam spokoj :lol: Leze sobie rozciagnieeeety na cala kocia dlugosc, przerzucam zielsko lapkami i wacham ile wlezie :D Eeeech, zycie jest piekne ;)

Paczus, ktory ma teraz baaardzo dobry humor :D

PS: Qrcze, jedzenie wciaz na poziomie bliskim zera absolutnego :? :evil:
Ewelina i...
Obrazek

Kiara

Post » Czw cze 19, 2003 19:28

Rysiek, bracie, a ta Hrupka to jakaś ciekawa jest? Poleciłbyś ją kumplowi czy raczej nie?
Twój wierny kumpel Mefioso
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Czw cze 19, 2003 19:33

Mefi, tutaj raczej nie nalezaloby sie zdawac na zdanie Ryska, moim zdaniem oczywiscie :roll: Niczego nie ujmujac jego poteznej kociej osobie ;) musze powiedziec, ze moze on byc w swoich sądach cokolwiek niepoczytalny :lol: Wiesz jak jest, oberwal pare razy od Hruptaka, troszke na niego nasyczala, potem sie jej zrewanzowal :roll: no i jakos tak nie do konca ma sens rekomendowanie wlasnej, ekhm, siostry :roll: WIesz, jego odbior rzeczywistosci moze byc cokolwiek niezgodny z prawda :oops: Poza tym Hruptak moze byc dla przyjaciela z sieci zupelnie inna koteczka niz dla wlasnego, ze tak powiem, brata ;) i to nie z wyboru ;) :lol:

Paczus :D[/b]
Ewelina i...
Obrazek

Kiara

Post » Czw cze 19, 2003 19:37

Te, Pączuś, ja mam do Ryska zaufanie, my dwa kuple jesteśmy, takie że hej! I jak Rysiek powie, że HrupTak jest bee, to znaczy że jest bee. Rozumie się :twisted:
Mefioso nervioso
Obrazek

Katy

Post » Czw cze 19, 2003 19:40

Wiesz, Mefioso, ja nie kwestionuje wiarygodnosci Rysia :) tylko mowie, ze on czasem moze miec skrzywione postrzeganie rzeczywistosci przez sytuacje w ktorej sie znalazl ;)

Eeeech, nie sluchajcie mnie, ja mam dzisiaj taki fajnyyy humor po tych ziolach pod oknem :lol:

Paczus w fenomenalnym nastroju :lol:
Ewelina i...
Obrazek

Kiara

Post » Czw cze 19, 2003 19:49

Te, Pączuś, jakie zioła?
Mefioso nervioso zaintrygioso
Obrazek

Katy

[poprzednia][następna]