Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Dziś u nas były 34 stopnie, jutro ma być 32, a potem już tylko do 30
Silverblue pisze:A ile lat ma Twój syn? Bo mam nadzieję już tego nie dożyjęAle tak może być, choć to przerażające.
Silverblue pisze:A ile lat ma Twój syn? Bo mam nadzieję już tego nie dożyjęAle tak może być, choć to przerażające.
Silverblue pisze:Dobrze że mniej boliNo to chyba nie jest takie proste z tymi kulami. Ale wydaje mi się że skoro boli mniej to chyba nieźle sobie radzisz. Byle do wizyty, potem to już człowiek zawsze spokojniejszy jak lekarz obejrzy.
jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:Noga mniej mnie boli i pocieszam się ,że już prawie 1/3 gipsu poza mną, chyba, że w przyszłym tygodniu chirurg podejmie inna decyzję i pozbędę się gipsu wcześniej. Choć nie wiem czy tak się stanie, bo ja zupełnie nie umiem chodzić o kulach i podpieram się częściowo na tej nodze
Byłoby super pozbyć się gipsu! Ja też nie umiem chodzić z kulamiAle tak myślę, że skoro nie boli, to chyba dobry prognostyk! Mnie do oszczędzania pomagał balkonik
MaryLux pisze:Dziś u nas były 34 stopnie, jutro ma być 32, a potem już tylko do 30
madrugada pisze:MaryLux pisze:Dziś u nas były 34 stopnie, jutro ma być 32, a potem już tylko do 30
Za kilka lat będziemy się cieszyć z 30-stopniowego chłodu. Mój syn prognozuje, że za jego życia temperatura w lecie będzie miała 5 z przodu.
mir.ka pisze:madrugada pisze:MaryLux pisze:Dziś u nas były 34 stopnie, jutro ma być 32, a potem już tylko do 30
Za kilka lat będziemy się cieszyć z 30-stopniowego chłodu. Mój syn prognozuje, że za jego życia temperatura w lecie będzie miała 5 z przodu.
oby nie![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:mir.ka pisze:madrugada pisze:MaryLux pisze:Dziś u nas były 34 stopnie, jutro ma być 32, a potem już tylko do 30
oby nie![]()
![]()
![]()
![]()
Mój bratanek (lat 39) mawia, że co nas nie zabije, to zmutuje i przyjdzie znowu
MaryLux pisze:mir.ka pisze:madrugada pisze:MaryLux pisze:Dziś u nas były 34 stopnie, jutro ma być 32, a potem już tylko do 30
oby nie![]()
![]()
![]()
![]()
Mój bratanek (lat 39) mawia, że co nas nie zabije, to zmutuje i przyjdzie znowu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 134 gości