Blue czy niedokrwistość mogła być od nerek skoro parametry nerkowe w wynikach badań miał w porządku? To mnie jeszcze nurtuje... Proszę daj znać.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
karpik88 pisze:Blue czy niedokrwistość mogła być od nerek skoro parametry nerkowe w wynikach badań miał w porządku? To mnie jeszcze nurtuje... Proszę daj znać.
karpik88 pisze:Dzięki Blue za odpowiedź. Znajomy twierdzi, że skoro podawałam kotu encorton od roku na jelita, dawka 5mg później 2,5 mg co kilka dni, to steryd uszkodził mu nadnercza i stąd ta niedokrwistość. Nerki nie produkowały jakiegoś enzymu. Nie chce mi się w to wierzyć dlatego pytam.
Z tego co mówisz to on naprawdę miał silny organizmprzy takim niedotleneniu, biochemia wyszła mu bardzo dobra. Tym bardziej mi Go szkoda, bo mógł jeszcze żyć
![]()
karpik88 pisze:Blue dziękuję raz jeszcze za wyczerpująca odpowiedź. Wychodzi na to, że faktycznie to białaczka. Szkoda tylko, że lekarze leczyli objawy. Zapalenie jelit nawracające, uszkodzone zeby, zapalenia dziąseł, to wszystko były objawy białaczki. Może wtedy gdyby ktoś wykonał test, to virbagen by zadziałał. Miałaś rację Blue, białaczka podgryzała go od dawna
Dzisiaj pierwszy raz od dawna wyszłam na chwilę do sklepu. Przypadkowo przeszłam obok półek z karmami dla zwierząt. Poryczalam sięto normalne tak przeżywać?
karpik88 pisze:Dzisiaj pierwszy raz od dawna wyszłam na chwilę do sklepu. Przypadkowo przeszłam obok półek z karmami dla zwierząt. Poryczalam sięto normalne tak przeżywać?
karpik88 pisze:maczkowa, tak z Rzeszowa. Jak można się z nią skontaktować?
Diagnostyka w Rzeszowie też leży. Cezary od 3 lat był leczony objawowo, a nikt nie wpadł by zrobić testy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 46 gości