Aleksandro badania krwi kotom robie co 3-4 miesiace. Do tego doszlo tez usg raz na pol roku. I badania moczu w kazdej chwili jak jest potrzeba.
Dziekuje za kciuki

Nie wiem ile jeszcze bede tutan marudzic, ale jak nie bede to sie udusze.
Agusiu dziekuje za dobre slowo

Dobrze wiedziec, ze Ty tez tak masz

Ogarnia mnie panika. Mam robic obiad, ale nie jestem w stanie, bo mam scisniete gardlo i zoladek.
Chce zeby tak bylo, ze Kitusia nie ma najgorszego i ze ten strach byl bezpodstawny. W sumie objawow na nowotwor nie ma - nie schudla a przytyla, apetyt dopisuje itd ale znalazlam tez w necie artykuł w ktorym pisalo ze kulawizna moze byc spowodowana nowotworem.
Pomyslalam ze kupie kotom Feliwey, bo juz tak okien sie nie otwiera a jednak mamy teraz stresy. A potem mnir sieklo - sobie chyba tez kupie obroze feliway.
Moze powinnam wyjsc z domu.. Ale glowy i tak nie odczepie, wiec zle mysli beda ze mna :/
Pocieszam sie, ze Kitusia jest w niezlym stanie - i badania krwi i usg nie ma zadnych anomalii, wszystko jest nadal w normie.
A wczoraj Kitusia prosila zeby ja wypuscic na korytarz - nie zgodzilam sie tym razem, bo a noz nozka jej sie obsunie i bardziej ja uszkodzi. I to kulenie jest tez jakby ciut mniejsze. Kitusia ostatnio bardziej kulala. Leki jeszcze maja czas zeby w pelni zadzialac. Ale opuchlizna na pewno nie zniknela w barku za to w lapce ponoc jest, ale ja jej nie widze jak ostatnio.
Zreszta wiadomo jak jest - mozna sie pocieszac, mize byc znaczna poprawa, a podstepny rak i tak robi swoje.
Zaluje, ze sie dowiedzialam o mozliwosci raka

ta wiedza mi nie pomogla.
Chcialabym zeby okazalo sie ze to wszystko to zwyrodnienie i trzeba brac leki i z czasem kulawizna i opuchlizna sie cofnie, a Kitusia bedzie sprawna jak na mloda babcie przystalo.
Przed chwila nad Bytomiem nisko lecial wojskowy odrzutowiec

normalnie nad dachami, ptaki poderwaly sie do lotu, huk zagluszyl wszystko. Zaczelam krzyczec - Michal co to wojna??? A moj chlop z drugiego pokoju - cos pieknego!!! To jest sila! to potega! Silnik odrzutowy to jest to