Moderator: Estraven
Ewa L. pisze:Dorotko, Mirko, Basiu , Inuś dzięki że zajrzałyście. Wczoraj po pracy przyszłam do domu, zrobiłam sobie obiad, zjadłam i padłam

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Dorotko, Mirko, Basiu , Inuś dzięki że zajrzałyście. Wczoraj po pracy przyszłam do domu, zrobiłam sobie obiad, zjadłam i padłam
tak myślałam![]()
organizm masz jednak osłabiony
kupiłaś sobie cos na wzmocnienie?
mir.ka pisze:masz rację nie denerwuj się, rób za siebie nie za innych
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Dorotko, Mirko, Basiu , Inuś dzięki że zajrzałyście. Wczoraj po pracy przyszłam do domu, zrobiłam sobie obiad, zjadłam i padłam
tak myślałam![]()
Cały czas bez mocy jestem a do tego jak wstaję rano to mizia mnie w gardle. Myślę że to może od kaszlu. Mam wysuszone gardło i rano jak mnie łapie taki suchy kaszel to podrażnia mi gardło i dlatego mnie później tak pobolewa.
Kupiłam tran i od dziś zaczęłam go brać.

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Dorotko, Mirko, Basiu , Inuś dzięki że zajrzałyście. Wczoraj po pracy przyszłam do domu, zrobiłam sobie obiad, zjadłam i padłam
tak myślałam![]()
Cały czas bez mocy jestem a do tego jak wstaję rano to mizia mnie w gardle. Myślę że to może od kaszlu. Mam wysuszone gardło i rano jak mnie łapie taki suchy kaszel to podrażnia mi gardło i dlatego mnie później tak pobolewa.
Kupiłam tran i od dziś zaczęłam go brać.
a może przydałyby Ci sie jakieś tabletki nawiżające gardło?

Użytkownicy przeglądający ten dział: magnolia.bb i 66 gości