Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 36

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon maja 02, 2016 21:02 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ale Pola Hahaha urocza :))))
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto maja 03, 2016 8:10 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

klaudiafj pisze:Ale Pola Hahaha urocza :))))

Krówki są zawsze urocze :mrgreen: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto maja 03, 2016 8:12 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Dorotko, Mirko, Basiu , Inuś dzięki że zajrzałyście. Wczoraj po pracy przyszłam do domu, zrobiłam sobie obiad, zjadłam i padłam :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto maja 03, 2016 8:24 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ewa L. pisze:Dorotko, Mirko, Basiu , Inuś dzięki że zajrzałyście. Wczoraj po pracy przyszłam do domu, zrobiłam sobie obiad, zjadłam i padłam :(

tak myślałam :(
organizm masz jednak osłabiony
kupiłaś sobie cos na wzmocnienie?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto maja 03, 2016 8:42 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Witam wszystkich! :)
Pospałyśmy sobie z dziewczynkami do prawie po 8. Jak zaczęło się intensywne przekopywanie kuwet to nie wytrzymałam i wstałam :evil: Było śniadanko, było mizianko........a właściwie to jest nadal bo jedną ręką pisze a drugą miziam Zuzię moja rozmruczaną Zuzieńkę. :1luvu:
Wczorajszy powrót do pracy to była masakra. :strach: :strach: :strach:
To co zastałam rano na stoisku to mi ręce i cycki opadły ale powiedziałam, że nie będę się denerwować i mam to gdzieś. :evil:
Jak weszłam moim oczom ukazał się taki widok : blat zalany osoczem z mięsa, półka nad ladą gdzie podaje się towar brudna jak i blat, ogólnie blaty porozmazywane, jakby ktoś przetarł brudną tłusta ścierą, maszynka od sera wprawdzie osłonka noża zdjęta ale nóż cały uwalony w serze ,że jak przejechałam palcem to odpadały suche skorupy, HCAP z popołudnia 30.04 oczywiście nie wypełniony, ser żółty nie pokrojony......ale doszłam do wniosku, że szkoda moich nerw i mam to głęboko pod ogonkiem :evil:
Nawet nie poszłam wczoraj na przerwę , bo nie miał mnie kto zastąpić. Ludzi było tyle jakby sklep miał być zamknięty do końca tygodnia a nie tylko jeden dzień. Byłyśmy w bardzo okrojonym składzie , bo tylko ja na stoisku, dwie kasjerki i kierowniczka. Były momenty , że one we trzy siedziały na kasie bo było tyle ludzi. Przyjechało 10 palet z towarem w tym jedna z nabiałem, dwie ze świeżym ( warzywa, owoce ) , mój kulbox ( czyli taka lodówka z mięsem i wędliną ) a reszta to suche i napoje. Ja miałam aż trzy pojemniki więc mnie dostawa poszła piorunem. Jutro idę na 10 do 18 więc chociaż nie będę musiała się zrywać bladym świtem a później mam dwa dni wolne.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto maja 03, 2016 8:44 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

masz rację nie denerwuj się, rób za siebie nie za innych
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Wto maja 03, 2016 8:44 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Dorotko, Mirko, Basiu , Inuś dzięki że zajrzałyście. Wczoraj po pracy przyszłam do domu, zrobiłam sobie obiad, zjadłam i padłam :(

Cały czas bez mocy jestem a do tego jak wstaję rano to mizia mnie w gardle. Myślę że to może od kaszlu. Mam wysuszone gardło i rano jak mnie łapie taki suchy kaszel to podrażnia mi gardło i dlatego mnie później tak pobolewa.
Kupiłam tran i od dziś zaczęłam go brać.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto maja 03, 2016 8:48 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

mir.ka pisze:masz rację nie denerwuj się, rób za siebie nie za innych

Dokładnie , bo szkoda moich nerw. Wiem już kto był w sobotę po południu i jej też kiedyś zostawię stoisko w takim stanie jak ona mnie. Podły mam charakter ale i cierpliwa jestem. Poczekam bo kiedyś nadarzy się podobna sytuacja by odpłacić pięknym za nadobne. :evil:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto maja 03, 2016 9:01 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:

Cały czas bez mocy jestem a do tego jak wstaję rano to mizia mnie w gardle. Myślę że to może od kaszlu. Mam wysuszone gardło i rano jak mnie łapie taki suchy kaszel to podrażnia mi gardło i dlatego mnie później tak pobolewa.

a może przydałyby Ci sie jakieś tabletki nawiżające gardło?
Obrazek

mir.ka

Post » Wto maja 03, 2016 9:04 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:

a może przydałyby Ci sie jakieś tabletki nawiżające gardło?

Biorę Ilsę z alg ale w nocy nie ssam tabletki. Takie suche gardło mam właśnie rano.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto maja 03, 2016 17:25 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Byłam u rodziców na obiedzie. Dałam się mamie podciąć o jakieś 5-6 cm.Po tych antybiotykach znów zaczęły mi wychodzić włosy.
Gdy jedliśmy obiad zaczęło grzmieć i przeszła mała burza. Krótko ale zdrowo popadało. Po podcięciu włosów poszłam o domu by wziąć prysznic bo wszystko mnie gryzło. I w sumie dobrze zrobiłam bo zaczął padać deszcz i pada cały czas.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto maja 03, 2016 17:32 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

To pewnie ta burza , co i u nas była . Ale troche popadało i jest inne powietrze :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto maja 03, 2016 17:36 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Tak się chmurkowało przed moim wyjściem, że wzięłam pod kurtkę bluzkę na długi rękaw. Okazało się jednak, że na dworze jest ciepło a nawet duszno - pewnie przed tą burzą. Pojawiła się znikąd i równie szybko minęła.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto maja 03, 2016 18:01 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Przyszła do nas
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto maja 03, 2016 18:03 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Jutro podobno też ma być deszczowo.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]