Dentysta jestem zachwycona... ja ogolnie sie dentystow nie boje... ale myslalam ze to 8 ka wiec znalazlam dentyste chirurga szczekowego w 1 . Opinie dobre. Mowie ide.
Caly sters zemnie zlazl jak sie okazalo ze to "tylko" kanalowka. Zupelnie na luxie podeszlam do sprawy od tego momentu.
Koles taki sympatyczny zepierwszy raz siedzialam na fotelu dentystycznym i sie smialam z tym calym ssakiem i calym oprzyzadowaniem. Zart gonil zart... w takiej atmosferze nie ma miejsca na strach czy stres. Ja dentystow sie nie boje, za duzo zycia spedzilam u dentystow... .
Pierwszy raz mialam tak ze jak tylko pislam to dobijal znieczulenia.... nie zalowal go w ogole. Zdjcie RTG od reki... no wyszlam zachwycona choc... cena zwala z nog... ale... no coz... za obsluge si eplaci... ale u wielu dentystow siedzialam, wielu przerabialam i pierwszy raz wyszlam zachwycona ;D Za 2 tyg powtorka z rozrywki.
Ja bylam w Chorzowie, Dream dent. Ekstra.
Do mnie przyjdzie / do mamy wlasciwie przyjdzie babka do domu.. wiec raczej z profesjonalizmem nie ma wiele wspolnego

W Bytomiu mialam fajne babeczki... ale od smierci dixiego nie pamieram kiedy bylam u fryzjera fryzjera...

Jeden plus jest taki ze mi przynajmniej wlosy urosly
Ja mam dziwny ksztalt twarzy wlosy cienkie i nie wiele da sie z nimi zrobic... bleeeh