Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mziel52 pisze:Może jednak rozważ kupno torby iniekcyjnej na te domowe kroplówki.
jozefina1970 pisze:mziel52 pisze:Może jednak rozważ kupno torby iniekcyjnej na te domowe kroplówki.
Co to jest? Ułatwia to w jakiś sposób akcję?
jozefina1970 pisze:mziel52 pisze:Może jednak rozważ kupno torby iniekcyjnej na te domowe kroplówki.
casica pisze:jozefina1970 pisze:mziel52 pisze:Może jednak rozważ kupno torby iniekcyjnej na te domowe kroplówki.
Tak, jest bardzo pomocna.
Ale o ile pamiętam chyba nie pomaga przy kroplöwkach podskórnych.
No cóż, jutro jedziemy do lecznicy
mziel52 pisze:casica pisze:jozefina1970 pisze:mziel52 pisze:Może jednak rozważ kupno torby iniekcyjnej na te domowe kroplówki.
Tak, jest bardzo pomocna.
Ale o ile pamiętam chyba nie pomaga przy kroplöwkach podskórnych.
No cóż, jutro jedziemy do lecznicy
Jak najbardziej pomaga i przy podskórnych. Odsłania się wtedy kawałek plecków, a reszta kota sobie siedzi w środku. Suwaczki, rzepy, pełen luksus. Jedna z moich wetek używa toreb i wiem, jak to działa. Tylko wielkość trzeba dobrać do wagi kota, bo są różne rozmiary.
felin pisze:No pięknie![]()
Nie ma to jak niewspółpracujący kot - duży pies to przy takim pikuś![]()
Jak mój nieżyjący rezydent siedział raz grzecznie przy wlewce podskórnej (przy okazji stanu zapalnego trzustki to było), to cała lecznica orzekła, że musi się naprawdę źle czuć
Olat pisze:Kasia, może on się przyzwyczai. Chociaż trochę.
A Wy nabierzecie wprawy w obłaskawianiu ludojada.
Wiem, wiem, nadzieja umiera ostatnia.
W każdym razie- kciuki potrzymam
casica pisze:
A czeka nas najpravdopodobniej levatyva.
Amica pisze:Kreatynin 2,3 w tym wieku to norma (moja Sonia ma 2,4 i to jest górna granica normy dla tego przedziału wiekowego), a mocznik powinien się wypłukać kroplówkami podskórnymi (są bezpieczniejsze dla tak wiekowego pacjenta). Skąd te leukocyty? Moja nieżyjąca już Amica miała przy ropomaciczu ok. 30 tys![]()
Wet ma jakiś pomysł co to może być?
nieustające za Ignasia.
Amica pisze:A nie próbowałaś czopków glicerynowych? Takich dla dzieci. W przypadku Kuby przez długi czas dobrze sie sprawdzały. Lepsze to niż lewatywa.
Teraz Kuba nie ma zaparć, wręcz przeciwnie i już sama nie wiem co gorsze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 214 gości