Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Ale dzisiaj miałam miły dzionek![]()
W pracy dostałam kawiarnie cisnieniowa.
W pracy robiłam sobie zawsze kawkę przez filtry papierowe wiec Magda stwierdziła że kawiarka będzie dla mńie w sam razMam tez pamiątkowe zdjęcie z Michałkiem żeby nie zapomniał o niani
![]()
Potem byłam ze znajomymi na ciachu i zielonej herbaciea następnie bliska koleżanka zabrała mnie na pizzę.
Dzień udanyResztkę rzeczy tez jeszcze spakowałam. Z ubrań już prawie wszystko mam, jeszcze kosmetyki i moje kubeczki z kotkami. To najważniejsze.
A dziewczynkom zamówiłam jedzonko na zooplus i taka mała drapaczke to powieszenia na ścianie żeby mi Milunia w odremontowanym pokoju po wykładzinie nie drapała. Mam nadzieje ze ten mini drapak się sprawdzi.
A jest nowość wsród drapakow w zoo+ mega mi się podoba![]()
http://media.mediazs.com/bilder/adventu ... fg_1_1.jpg
MonikaMroz pisze:Ale dzisiaj miałam miły dzionek![]()
W pracy dostałam kawiarnie cisnieniowa.
W pracy robiłam sobie zawsze kawkę przez filtry papierowe wiec Magda stwierdziła że kawiarka będzie dla mńie w sam razMam tez pamiątkowe zdjęcie z Michałkiem żeby nie zapomniał o niani
![]()
Potem byłam ze znajomymi na ciachu i zielonej herbaciea następnie bliska koleżanka zabrała mnie na pizzę.
Dzień udanyResztkę rzeczy tez jeszcze spakowałam. Z ubrań już prawie wszystko mam, jeszcze kosmetyki i moje kubeczki z kotkami. To najważniejsze.
A dziewczynkom zamówiłam jedzonko na zooplus i taka mała drapaczke to powieszenia na ścianie żeby mi Milunia w odremontowanym pokoju po wykładzinie nie drapała. Mam nadzieje ze ten mini drapak się sprawdzi.
A jest nowość wsród drapakow w zoo+ mega mi się podoba![]()
http://media.mediazs.com/bilder/adventu ... fg_1_1.jpg
Gosiagosia pisze:Moniczko zamykasz jeden rozdział Twojego życia, teraz powrót do domu do koteczków. Życzę Ci miłego powrotu.![]()
Drapak super ciekawa jestem czy solidny bo moje wariatuńcie skaczą już jeden połamały
kalair pisze:Spac nie mozesz widzę z wrażeniahejka dziewczynki!
mir.ka pisze:witaj Monis![]()
już niedaleko![]()
o której będziesz z koteczkami?
wcześnie rano wyjeżdzasz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1, Silverblue i 83 gości