Dobrze, że obyło się bez ekscesów

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Dziadziusia????W innym pokoju? A z jakiego powodu?
Moli25 pisze:kalair pisze:Dziadziusia????W innym pokoju? A z jakiego powodu?
Nie akceptuje zasad innych, niż panujące w moim domu![]()
![]()
Nie pasowałoby trudnodo wyjścia droga taka sama
![]()
Mój kot=moje podwórko
Moli25 pisze:klaudiafj pisze:Ojej wizyta księdza ;p My nie przyjmujemy księdzaAle Moli niech się ślicznie zaprezentuje
Bezwzględny nakaz schowania zwierząt na czas kolędychyba Księdza ugoszcze w toalecie a Molka niech bryka
MaryLux pisze:Moli25 pisze:klaudiafj pisze:Ojej wizyta księdza ;p My nie przyjmujemy księdzaAle Moli niech się ślicznie zaprezentuje
Bezwzględny nakaz schowania zwierząt na czas kolędychyba Księdza ugoszcze w toalecie a Molka niech bryka
![]()
Chociaż właściwie to nie wiem, czemu się dziwię - parę lat temu na stronie internetowej w parafii FRANCISZKANÓW było napisane, żeby zwierzęta na czas kolędy wyprowadzić do innego pokoju... Do tej pory jestem w szoku, bo akurat w tej konkretnej parafii nauczyłam się lubić zwierzęta.
Z drugiej strony - raz mi się zdarzyło w obecnej parafii, że ksiądz na samo dzień dobry, jeszcze przed wszystkimi rytuałami, ładnie mi skomentował to, że: na ścianie obraz z czarnymi kotami, na wersalce koc z kotami, a na kocu żywy czarny kot
sistersy25 pisze:MaryLux pisze:Moli25 pisze:klaudiafj pisze:Ojej wizyta księdza ;p My nie przyjmujemy księdzaAle Moli niech się ślicznie zaprezentuje
![]()
Chociaż właściwie to nie wiem, czemu się dziwię - parę lat temu na stronie internetowej w parafii FRANCISZKANÓW było napisane, żeby zwierzęta na czas kolędy wyprowadzić do innego pokoju... Do tej pory jestem w szoku, bo akurat w tej konkretnej parafii nauczyłam się lubić zwierzęta.
Z drugiej strony - raz mi się zdarzyło w obecnej parafii, że ksiądz na samo dzień dobry, jeszcze przed wszystkimi rytuałami, ładnie mi skomentował to, że: na ścianie obraz z czarnymi kotami, na wersalce koc z kotami, a na kocu żywy czarny kot
![]()
![]()
O widzisz, a ja przestałam chodzić do kościoła, po jednym incydencie..Jak ksiądz na mszy zaczął obrażać ludzi któzy kochają zwierzęta, mówić, że będą się smażyć w piekle na samym dnie itp. Połowa matek z dziećmi wyszła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości