Moli ♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 15, 2015 16:58 Re: Moli ♥

To masz takie regulamin parafii??? Oj właśnie dlatego wyrzekam się kościoła, za to że nie szanują zwierząt!

Dobrze, że obyło się bez ekscesów ;) Czy Moli została wciągnięta w notes obywateli parafialnych? ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw sty 15, 2015 19:55 Re: Moli ♥

Moli25 pisze:Profilowe :D
Obrazek
różowe łapcie :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: Baletnica jak się patrzy :D :1luvu: :1luvu:

Naprawdę macie taki regulamin?:D U nas nigdy w domu się zwierząt na przyjście księdza nie chowało;p Najważniejsze że dziecko grzeczne było :D

Klaudia, u nas raz sobie ratowniczka medyczna z pogotowia zażyczyła aby dziadziusia w innym pokoju zamknąć :evil: A na tekst siostry że on grzeczny i nie gryzie, odpowiedziała : Za to ja gryze :evil:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Czw sty 15, 2015 19:57 Re: Moli ♥

Dziadziusia????W innym pokoju? A z jakiego powodu? 8O
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw sty 15, 2015 19:59 Re: Moli ♥

kalair pisze:Dziadziusia????W innym pokoju? A z jakiego powodu? 8O

Nie akceptuje zasad innych, niż panujące w moim domu :D :mrgreen:
Nie pasowałoby trudno :D do wyjścia droga taka sama :D
Mój kot=moje podwórko :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw sty 15, 2015 20:01 Re: Moli ♥

Bo się go bała!!! Dziadziusia mi się bała....toż to takie poczciwe, podbiega się przywitać, ogonkiem macha...Przecież Rudziaszek by nawet muchy nie tknął:(
Obrazek

sistersy25

Post » Czw sty 15, 2015 20:02 Re: Moli ♥

Moli25 pisze:
kalair pisze:Dziadziusia????W innym pokoju? A z jakiego powodu? 8O

Nie akceptuje zasad innych, niż panujące w moim domu :D :mrgreen:
Nie pasowałoby trudno :D do wyjścia droga taka sama :D
Mój kot=moje podwórko :mrgreen:

Nie no, gdyby nie fakt, że to karetka była, w tamtym momencie potrzebna, to by za drzwi się wyprosiło :ryk:
Obrazek

sistersy25

Post » Czw sty 15, 2015 20:04 Re: Moli ♥

Molka bardzo często stuka czołem w Nasze czoła :201461
Wiem co to znaczy :1luvu:
Love u Moli :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Moli25

Post » Czw sty 15, 2015 20:06 Re: Moli ♥

Moli25 pisze:Molka bardzo często stuka czołem w Nasze czoła :201461
Wiem co to znaczy :1luvu:
Love u Moli :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

LOLA TEŻ STUKA :D:D:) ( Nie ważne że z rozpędu, ale stuka :ryk: )
Obrazek

sistersy25

Post » Czw sty 15, 2015 20:07 Re: Moli ♥

Moli25 pisze:
klaudiafj pisze:Ojej wizyta księdza ;p My nie przyjmujemy księdza ;) Ale Moli niech się ślicznie zaprezentuje ;)

Bezwzględny nakaz schowania zwierząt na czas kolędy :evil: chyba Księdza ugoszcze w toalecie a Molka niech bryka :lol:

8O
Chociaż właściwie to nie wiem, czemu się dziwię - parę lat temu na stronie internetowej w parafii FRANCISZKANÓW było napisane, żeby zwierzęta na czas kolędy wyprowadzić do innego pokoju... Do tej pory jestem w szoku, bo akurat w tej konkretnej parafii nauczyłam się lubić zwierzęta.
Z drugiej strony - raz mi się zdarzyło w obecnej parafii, że ksiądz na samo dzień dobry, jeszcze przed wszystkimi rytuałami, ładnie mi skomentował to, że: na ścianie obraz z czarnymi kotami, na wersalce koc z kotami, a na kocu żywy czarny kot :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw sty 15, 2015 20:08 Re: Moli ♥

Molka stuka i stoi jak posążek i zaczyna gruchać :1luvu: długo tak potrafi :1luvu:
Obrazek

Moli25

Post » Czw sty 15, 2015 20:09 Re: Moli ♥

MaryLux pisze:
Moli25 pisze:
klaudiafj pisze:Ojej wizyta księdza ;p My nie przyjmujemy księdza ;) Ale Moli niech się ślicznie zaprezentuje ;)

Bezwzględny nakaz schowania zwierząt na czas kolędy :evil: chyba Księdza ugoszcze w toalecie a Molka niech bryka :lol:

8O
Chociaż właściwie to nie wiem, czemu się dziwię - parę lat temu na stronie internetowej w parafii FRANCISZKANÓW było napisane, żeby zwierzęta na czas kolędy wyprowadzić do innego pokoju... Do tej pory jestem w szoku, bo akurat w tej konkretnej parafii nauczyłam się lubić zwierzęta.
Z drugiej strony - raz mi się zdarzyło w obecnej parafii, że ksiądz na samo dzień dobry, jeszcze przed wszystkimi rytuałami, ładnie mi skomentował to, że: na ścianie obraz z czarnymi kotami, na wersalce koc z kotami, a na kocu żywy czarny kot :)

:ryk: :ryk:

O widzisz, a ja przestałam chodzić do kościoła, po jednym incydencie..Jak ksiądz na mszy zaczął obrażać ludzi któzy kochają zwierzęta, mówić, że będą się smażyć w piekle na samym dnie itp. Połowa matek z dziećmi wyszła :evil:
Obrazek

sistersy25

Post » Czw sty 15, 2015 20:12 Re: Moli ♥

No co zrobić, są ludzie i klamki, jak to mówią..
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw sty 15, 2015 20:14 Re: Moli ♥

sistersy25 pisze:
MaryLux pisze:
Moli25 pisze:

8O

:ryk: :ryk:

O widzisz, a ja przestałam chodzić do kościoła, po jednym incydencie..Jak ksiądz na mszy zaczął obrażać ludzi któzy kochają zwierzęta, mówić, że będą się smażyć w piekle na samym dnie itp. Połowa matek z dziećmi wyszła :evil:

8O bez jaj
Obrazek

Moli25

Post » Czw sty 15, 2015 20:48 Re: Moli ♥ zdjęcia jak była mała dla Ciotek Klotek

Obiecane dla ciotek :D :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
:surprise: :surprise: :surprise: :surprise: :surprise: :surprise: :surprise: :surprise:
Obrazek

Moli25

Post » Czw sty 15, 2015 20:53 Re: Moli ♥ zdjęcia jak była mała dla Ciotek Klotek

Moli25 pisze:Obiecane dla ciotek :D :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
:surprise: :surprise: :surprise: :surprise: :surprise: :surprise: :surprise: :surprise:

:1luvu: :1luvu: A rajuniu, maciupcia Molcia :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ty mój skarbeńku kochany :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

sistersy25

[poprzednia][następna]