Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Duża przyszła pod półeczkę, na której leżałam i mnie pogłaskała. Dałam się bardzo mocno wygłaskać, bardzo. Z emocji aż ślinka mi skapnęła z pysia![]()
Przytulałam pyś i mruczałam, i mrużyłam oczka. Potrzebuję miłości, jak każda kicia![]()
Fasolka
MalgWroclaw pisze:Tak sobie myślę, że maluchy na moim podwórku nigdy się nie skończą. Łapię na zabiegi – tak. Ale jest jedno "ale": po drugiej stronie ulicy mieszkają Romowie. Znani we Wrocławiu. Znani także z tego, że mają zwierzęta, oczywiście wychodzące. Ponoć nie robią im nic złego, za to dobrego też nie i na pewno nie poddają kotów sterylizacjom i kastracjom. Za to traktują je jak swoją własność. Boję się ich. Boję się tam pójść i łapać na zabiegi. Myślałam już o tym, żeby poprosić gminę o pomoc, tyle, że Wrocław nie umie sobie poradzić z problemem Romów, więc nie sądzę, żeby w ogóle był zainteresowany ich zwierzętami.
bagheera pisze:Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!![]()
![]()
Małgosiu, uważam że zaczął się całkiem nieźle: pozbyłaś się całkiem niepewnego aliansu z L., a - z tego co piszesz - zyskałaś bardzo przyzwoite wsparcie pani Krysi![]()
Melinka po prostu![]()
![]()
![]()
Sylwuś też niczego sobie![]()
Trzymamy kciuki za oswajanie, ciachanie i domki!!!!!
Hannah12 pisze:Lubię łaciate - krówki. Czy Mela ma po bokach czarny nosek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 173 gości