BYŁY SOBIE KOTKI CZTERY cz. 6 I DYZIO

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 31, 2014 0:47 Re: BYŁY SOBIE KOTKI CZTERY cz. 6 I DYZIO

Kochani :1luvu:
dziękujemy za kciuki :201494
Z Gumisiątkiem już lepiej. :D Chyba przełom nastąpił bo widać że już do siebie dochodzi. Oczywiście zastrzyki nadal a później tabletki. Ale chyba na dobrej drodze jesteśmy :D

A teraz poproszę o kciuki dla siebie :201494 Jutro jak nie wyjdę z siebie i nie stanę obok to będzie cud. Może mnie nie być na forum bo mogę walić głową w ścianę z nerwów :evil:
Muszę zamknąć w systemie w sklepach bazę danych, w 9 sklepach :evil: boje sie jak cholera bo robię to pierwszy raz.
No więc jak by mnie nie było na forum w nowy rok znaczy sie że wylądowałam w psychiatryku :mrgreen:

Kochani życzę Wam wszystkim, każdemu i z osobna aby ten nowy rok był dla Was pełen miłości, śmiechu i radości. Oby na waszej drodze stawali sami dobrzy ludzie. I zdrówka, dużo zdrówka. A Waszym pociechom aby dalej brykały wesoło i psociły ile wlezie.
No a sobie życzę wygranej w totka o :mrgreen:
Pa, pa i spokojnej nocki a teraz pójdę i dostanę zawału :roll: bo już mnie ściska na myśl o jutrzejszym dniu :evil:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Śro gru 31, 2014 0:50 Re: BYŁY SOBIE KOTKI CZTERY cz. 6 I DYZIO

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :smokin:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro gru 31, 2014 8:13 Re: BYŁY SOBIE KOTKI CZTERY cz. 6 I DYZIO

Wielkie kciuki są :ok: :ok:
I miziawki dla rekonwalescenta :201461

A propos zamykania baz danych - kilka lat temu u nas w urzędzie wdrożyliśmy dziennik korespondencji elektroniczny, a accessie. Przyszedł koniec roku, trzeba było załozyć nową bazę danych. Nasza była szefowa, co-to-wszystko-umie-najlepiej, zabrała się za radosną twórczość i ... nadpisała starą bazę danych! Efekt był taki, że dziennik korespondencji ze starego roku uleciał w niebyt. A ostatnia kopia, którą zrobiono, była z kwietnia.
Utrata bazy danych nikogo nie ucieszyła, ale mieliśmy dziką satysfakcję z tego, kto dał ciała :twisted:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro gru 31, 2014 11:12 Re: BYŁY SOBIE KOTKI CZTERY cz. 6 I DYZIO

Bardzo się cieszę, że z małym Gumisiem jest już lepiej, strasznie się o niego martwiłam :( Życzę Wam dużo zdrowia i cierpliwości, a dla Ciebie Aguś - powodzenia przy zamykaniu baz danych :1luvu: Dasz sobie radę, pewnie to nie takie trudne jak się wydaje :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Śro gru 31, 2014 12:01 Re: BYŁY SOBIE KOTKI CZTERY cz. 6 I DYZIO

Dobrze, że z Gumiśkiem lepiej :D :ok: :ok: :ok:
I za Ciebie kciuki, cobyś jednak do psychiatryka nie trafiła. :mrgreen: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro gru 31, 2014 13:50 Re: BYŁY SOBIE KOTKI CZTERY cz. 6 I DYZIO

za Gumisia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

za Agusię :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro gru 31, 2014 13:50 Re: BYŁY SOBIE KOTKI CZTERY cz. 6 I DYZIO

Obrazek
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Śro gru 31, 2014 15:59 Re: BYŁY SOBIE KOTKI CZTERY cz. 6 I DYZIO

Aguś, mam nadzieję, że zawału jednak nie dostaniesz :ryk:
Całej Rodzince:)
Obrazek
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Śro gru 31, 2014 18:44 Re: BYŁY SOBIE KOTKI CZTERY cz. 6 I DYZIO

No Kochani skończyłam :ok:
dziękuję pieknie za kciuki :201494

No a teraz pójdę i dostanę zawału :evil:

Jedziemy do rodziców na chwilę i wracamy do domku do dzieci :D

A w przyszłym roku czeka nas AKCJA ROBAL :strach:
towarzystwo trzeba odrobaczyć bo Dyzio ma bogate życie wewnętrzne :mrgreen: aż dwa rodzaje robali
czyli reszta też ma :wink:
ciekawe czy i ja się złapałam :mrgreen:

Bawcie się dobrze :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: i do zobaczenia w przyszłym roku :piwa: :piwa:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Śro gru 31, 2014 18:48 Re: BYŁY SOBIE KOTKI CZTERY cz. 6 I DYZIO

to już w tym roku z nami nie będziesz?

miłej zabawy :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

mir.ka

Post » Śro gru 31, 2014 20:09 Re: BYŁY SOBIE KOTKI CZTERY cz. 6 I DYZIO

Za zdrowotność serducha :piwa: co by zawał nie dopadł :piwa: jako środka odrobaczającego możesz użyć tego :piwa: pod żadnym pozorem tabletki odrobaczającej :wink:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Śro gru 31, 2014 20:23 Re: BYŁY SOBIE KOTKI CZTERY cz. 6 I DYZIO

Za zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Teraz to już Ci się nie opłaca zawału dostawać . lepiej :piwa:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro gru 31, 2014 20:23 Re: BYŁY SOBIE KOTKI CZTERY cz. 6 I DYZIO

Można też użyć pasty odkłączającej :ryk: :ryk: :ryk:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro gru 31, 2014 20:33 Re: BYŁY SOBIE KOTKI CZTERY cz. 6 I DYZIO

na robale :ok:
Obrazek
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]