Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NatjaSNB pisze:Ale fajnie... i tydzień wolnego... superLepiej kup szybko materiał w kocie łapki, bo zamówienia się sypią
Milena_MK pisze:A ja tak bardzo się cieszę, że rozpoczęłam tygodniowy urlopW poniedziałek idę na pierwsze zajęcia kursu szycia na maszynie. Tak bardzo chcę się nauczyć.
Milena_MK pisze:Do nas właśnie przyszedł mój brat - chrzestny Antosia - który po drodze (nie uwierzycie!!!) spotkał Świętego Mikołaja![]()
![]()
![]()
A ja tak bardzo się cieszę, że rozpoczęłam tygodniowy urlopW poniedziałek idę na pierwsze zajęcia kursu szycia na maszynie. Tak bardzo chcę się nauczyć. Dzisiaj odebrałam w inpoście materiał w nutki i pięciolinie, który zamówiłam na necie
Ciekawe, co z niego uszyję...
Milena_MK pisze:Wiem, Ania. Ja też kiedyś na targach widziałam te rzeczy z minky ale zastanawiałam się, dlaczego one takie drogie. Jak się okazuje, poczytałam trochę o materiałach i dowiedziałam się, że oryginalny minky jest sprowadzany ze stanów i metr kosztuje... 55 zł (co najmniej)! Można oczywiście kupić chińską podróbę za 25zł/mb ale po pierwszym praniu ponoć widać różnicę. Dlatego niestety rzeczy z minky są takie drogie. Ale czasem warto dołożyć i mieć na lata, niż kupić bubel i wyrzucić.
Właśnie za chwilkę jadę na pierwszą lekcję kursu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Nul, Sigrid i 55 gości