♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥Jesteśmy !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 24, 2014 17:03 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

Przekichane takie kłopoty :?
Na innym forum pomagam dziewczynie znaleźć przyczynę sikania i srania po domu oraz biegunki u małej koteczki :?
Wczoraj poszła do innego weterynarza i okazało się, że mała owszem, była odrobaczona wg. kalendarza, ale środkiem o wąskim spektrum działania i być może ma robale, które sieją spustoszenie...
Wychodzi na to, że właściciel prócz chodzenia do weta sam powinien doszkolić się z weterynarii :?

asim

Od: Wto paź 02, 2012 18:50

Post » Śro wrz 24, 2014 21:00 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

Hej hej Kochani :1luvu:

U nas słonecznie i spokojnie :)
Teemcia ładnie siusia do nowej kuwetki koło pralki... Faktycznie bardzo mu odpowiada to miejsce :)
Teraz tylko mieć nadzieję, że sobie nowego miejsca nie znajdzie :D

aannee99 pisze:Nic Kasiu nie poradzę, ale trzymam kciuki aby problem siusiania udało się wyeliminować :201461 :201461

Dzięki Kochana, każdy kciuk na wagę złota :1luvu:

kicikicimiauhau pisze:Ważne, że tak ogólnie jest zdrowy. Mam nadzieję, że szybko znajdziecie przyczynę i będzie dobrze :ok: :ok: :201481 :201461

Tak, to jest ważne :ok:
Znalezienie przyczyny jest tutaj najtrudniejsze....

asim pisze:Przekichane takie kłopoty :?
Na innym forum pomagam dziewczynie znaleźć przyczynę sikania i srania po domu oraz biegunki u małej koteczki :?
Wczoraj poszła do innego weterynarza i okazało się, że mała owszem, była odrobaczona wg. kalendarza, ale środkiem o wąskim spektrum działania i być może ma robale, które sieją spustoszenie...
Wychodzi na to, że właściciel prócz chodzenia do weta sam powinien doszkolić się z weterynarii :?

No niestety :(
Zwłaszcza jak się wykluczy większość powodów i koteł dalej siusia...
Jak na razie wszystko wskazuje na problem na tle psychicznym, a tu weterynarze mi nie pomogą raczej :?

barbarados pisze::ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Hej Basiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Śro wrz 24, 2014 21:03 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

No a ja siedzę właśnie przy kompie za przeproszeniem półdupkiem wisząc na skraju krzesła, bo...
to chyba nie jest moje krzesło :D

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Może i siusiacz z niego mały, ale bym go nie zamieniła na żadne skarby tego świata :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Śro wrz 24, 2014 21:21 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

Cześć :1luvu:
Tak czytam Kasiu o problemach z sikaniem Teemcia i pomyślałam sobie, że mam ogromne szczęście że moje nigdzie nie podsikują.
Pamiętam jaka byłam załamana jak kiedyś na początku Kastor kilka razy nasikał na kołdrę.
Ale chyba oznaczył sobie teren i nigdy więcej to już nie powtórzyło się.
Koty mają jednak słabą psychikę i często nie wiadomo o co im chodzi.
Teemcia ładnie załatwia się do kuwetki w łazience to super :ok:
Może potrzebował intymności :roll:

Pozdrawiam i miziam kocurki :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro wrz 24, 2014 21:29 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

Annaa pisze:Cześć :1luvu:
Tak czytam Kasiu o problemach z sikaniem Teemcia i pomyślałam sobie, że mam ogromne szczęście że moje nigdzie nie podsikują.
Pamiętam jaka byłam załamana jak kiedyś na początku Kastor kilka razy nasikał na kołdrę.
Ale chyba oznaczył sobie teren i nigdy więcej to już nie powtórzyło się.
Koty mają jednak słabą psychikę i często nie wiadomo o co im chodzi.
Teemcia ładnie załatwia się do kuwetki w łazience to super :ok:
Może potrzebował intymności :roll:

Pozdrawiam i miziam kocurki :1luvu: :1luvu:

Hej Aniu :1luvu:

Dla mnie to nowość całkowita, bo Muszeron nigdy nie miał takich problemów...
To fakt, że koty są strasznie wrażliwe, ja przyznam szczerze, że nie rozumiem kompletnie kociej psychiki...
Oby ta kuweta podziałała :)

Dzięki i wzajemnie :1luvu:

A tu Muszeronowy kłębuszek :)
Jak do niego podeszłam z aparatem to od razu włączył traktor ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Śro wrz 24, 2014 21:30 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

Słodziak :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pt wrz 26, 2014 11:10 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Głaski dla menszczyzn :201461 :201461

asim

Od: Wto paź 02, 2012 18:50

Post » Pt wrz 26, 2014 11:11 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

Kochane kociaki słodziaki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt wrz 26, 2014 15:02 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

Rilla07 pisze:No a ja siedzę właśnie przy kompie za przeproszeniem półdupkiem wisząc na skraju krzesła, bo...
to chyba nie jest moje krzesło :D

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Może i siusiacz z niego mały, ale bym go nie zamieniła na żadne skarby tego świata :1luvu: :1luvu: :1luvu:

oczywiscie ze nie twoje :mrgreen:

nadrabiam zaległosci i pisze jedna reka bo na drugiej mam cos malenkiego :201461
Rudzia dzisiaj tez nasikała w buty :lol: , tak ze nie tylko ty masz takie przyjemnosci, ona to robi nieraz jak chce wyjsc na dwór a my nie chcemy jej wypuscic :evil:
na szczescie nie w moje sika :wink: , chyba za małe :mrgreen:
jest w zooplusie taki preparat który niweluje zapach kociego moczu i dobrze sie po nim myje
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt wrz 26, 2014 20:13 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

Hej hej Kochani :1luvu:

Jestem... omg jaki ten Krk jest zakorkowany, to jakaś paranoja po prostu.
Jak jeździłam na uczelnie do 20 max 30 minut w jedną stronę a teraz... 1,5 godziny w jedną a to jest zaledwie 20 km 8O
Podeszłam do taksówki... a taksówkarz do mnie, że szybciej dojdę na nogach niż czymkolwiek :ryk:

U nas w porządku :) No... Teemcio znowu się wysiusiał, tym razem na moje ubrania :mrgreen:
To był mój błąd, bo zamiast włożyć do szafy to leżały na półce...
Jak tylko będę miała trochę gorsza to behawiorysta się kłania...
Na razie przyszedł zoo+ i jestem z powrotem spłukana :ryk:

Annaa pisze:Słodziak :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

MaryLux pisze::201494 :201494 :201494

:aniolek:
asim pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu:
Głaski dla menszczyzn :201461 :201461

Dziękuję w imieniu facetów :1luvu: :1luvu: :1luvu:

aannee99 pisze:Kochane kociaki słodziaki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Hej Aniu :1luvu:
Dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:

mir.ka pisze:
nadrabiam zaległosci i pisze jedna reka bo na drugiej mam cos malenkiego :201461
Rudzia dzisiaj tez nasikała w buty :lol: , tak ze nie tylko ty masz takie przyjemnosci, ona to robi nieraz jak chce wyjsc na dwór a my nie chcemy jej wypuscic :evil:
na szczescie nie w moje sika :wink: , chyba za małe :mrgreen:
jest w zooplusie taki preparat który niweluje zapach kociego moczu i dobrze sie po nim myje

Coś maleńkiego i przesłodkiego... :D :1luvu:
Kupiliśmy na allegro UrineOffa, świetnie działa zwłaszcza na materiałowe powierzchnie jak kanapa czy właśnie buty.
Dzięki niemu uratowałam jedną parę kozaczków :D Pryskam też nim rzeczy przed praniem, które zasiusiał :)

Zaraz coś wkleję ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Pt wrz 26, 2014 20:14 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

Hej Kasiu :1luvu:
Co do spłukania to ja zamówiłam nowy kołowrotek dla któregoś z chomików bo oba mi kurde hałasują. I zostało mi 3 zł :D Jak dostanę wypłatę to po opłaceniu studiów, mieszkania i jedzenia nie zostanie mi nic :P

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pt wrz 26, 2014 20:28 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

Hej Madziś :1luvu:

Eh znam to :D Ja z tych moich aktualnych zleceń to mam prawie jak nic... no akurat na jedzonko na kotów i coś tam jeszcze :D
I oczywiście zamówiłam karuzelę, bo strasznie mi się spodobała na wątku Ani od rozbójników (wiem, bezczelnie się odpatrzyłam :D )... 9 zł tyko :oops:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

I tyle co zostało z Catit play... dzyndzelek został wyszarpany i pożarty, tak więc sprężynkę wyjęliśmy :)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Pt wrz 26, 2014 20:30 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Teemo sikacz mały :(

Ale fajne to czerwono-żółte :) A moje koty wciąż ubóstwiają kulkę z folii albo worek :D

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

[poprzednia][następna]