Adoptowałam Debi, mam Szczypiory-guz na listwie mlecznej

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 30, 2014 12:45 Re: Adoptowałam Debi, mam Szczypiory-Bąbel się wyprowadził :

evanka pisze:
Femka pisze:cywilizacja tak przyspiesza i tak rozwija się kult młodości, że 62-letnia kobieta może zostać uznana za niedołężną :evil: Tyle będę miała.

ale pracować i tak będziesz musiała
choćby przy balkoniku
do 67 :twisted:

wynajmę się wtedy to tańca na rurze, przynajmniej nie upadnę :lol:
mimbla64 pisze:
Femka pisze:też się obawiam, że jak będę chodzić z balkonikiem, to nie przedłużą mi prawa jazdy :evil:

A skąd ta supozycja, że będziesz chodzić z balkonikiem. :strach:

domniemywam :lol:
Olat pisze:
Femka pisze:Doroto Droga, jak mi jeszcze raz za coś podziękujesz to obiecuję: będziesz drugą po Olat osobą na forum, której zagrożę rękoczynami :lol:
(...)

No paczcie Państwo...
To ja się załapałam na pierwsze miejsce na pudle? 8O 8O 8O
Z szoku będę wychodzić dość długo :twisted:
I za co, pytam się ja? :crying:
Za to jedynie, że chciałam Femce pomóc wyjść z syndromu pustego gniazda po wyprowadzce tymczasów?
Niewdzięczność ludzka nie zna granic... :cry:

:lol:
znalazła się siostra miłosierdzia :lol: Koty chciałaś mi wcisnąć :twisted:
Ja-Ba pisze:Eeeeeeeeeeeeeeeeee...... Femka? Dzien dobry na wątku geriatrycznym :ryk:
jak za starych, dobrych czasów :mrgreen:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw sty 30, 2014 12:57 Re: Adoptowałam Debi, mam Szczypiory-starcze dylematy :)))

Femka pisze:
evanka pisze:
Femka pisze:cywilizacja tak przyspiesza i tak rozwija się kult młodości, że 62-letnia kobieta może zostać uznana za niedołężną :evil: Tyle będę miała.

ale pracować i tak będziesz musiała
choćby przy balkoniku
do 67 :twisted:

wynajmę się wtedy to tańca na rurze, przynajmniej nie upadnę :lol:

Zachwycił mnie ten pomysł :ryk:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Czw sty 30, 2014 14:14 Re: Adoptowałam Debi, mam Szczypiory-starcze dylematy :)))

A my z przyjaciólka tylko dalsze remonty planowalysmy po 80tce :ryk:

Na taniec pryz rurze nie wpadlysmy :roll:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Czw sty 30, 2014 14:16 Re: Adoptowałam Debi, mam Szczypiory-starcze dylematy :)))

Pokazywano kiedyś program o seksie na telefon. 80% pań na słuchawkach to 60+. 8)
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Czw sty 30, 2014 14:24 Re: Adoptowałam Debi, mam Szczypiory-starcze dylematy :)))

Uradowałaś mnie,bo ja podobno mam głos radiowy :ryk:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Czw sty 30, 2014 17:46 Re: Adoptowałam Debi, mam Szczypiory-Bąbel się wyprowadził :

Femka pisze:
A ja zaczęłam dostrzegać wyraźne korzyści z nieposiadania tymczasów. Odwiedzalność kuwet znacznie zmalała (dwójka załatwia się na dworze), jedzenia nakładam tyle, co nic, wróciły też dawne zwyczaje, jakie obowiązywały w moim domu przed nadejściem huraganu.

boję się o Ciebie :roll: :wink: :lol:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Czw sty 30, 2014 17:52 Re: Adoptowałam Debi, mam Szczypiory-starcze dylematy :)))

anulka111 pisze:Uradowałaś mnie,bo ja podobno mam głos radiowy :ryk:

ja pracowalam pare lat temu w call center. nie sex- call center ;) ale trzeba bylo dobrze glosu uzywac. i to do tego w obcym jezyku

potem zmienilam prace i w pierwszym tygodniu odebralam telefon. kiedy skonczylam rozmawiac wszyscy w pokoju sie gapili. lekko sie zestresowalam. no i uslyszalam: "bo ty to tak mowisz, jakbys na sex-linii pracowala" :ryk:
juz mi chyba przeszlo, ale jakby cos przeszkolenie mialam :P
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Czw sty 30, 2014 19:14 Re: Adoptowałam Debi, mam Szczypiory-starcze dylematy :)))

MariaD pisze:Pokazywano kiedyś program o seksie na telefon. 80% pań na słuchawkach to 60+. 8)

no co?
raczej doświadczone są i w temacie oblatane
i zrozumienie dla potrzebującego mają
Ktoś sie orientuje, czy już wiadomo z jakim wynikiem Snus wygrał wybory?

evanka

Od: Pt gru 13, 2002 16:16
Lokalizacja: miasto wojewódzkie na prawach powiatu, a nawet gminy

Post » Pt sty 31, 2014 12:55 Re: Adoptowałam Debi, mam Szczypiory-starcze dylematy :)))

Adrianapl pisze:
anulka111 pisze:Uradowałaś mnie,bo ja podobno mam głos radiowy :ryk:

ja pracowalam pare lat temu w call center. nie sex- call center ;) ale trzeba bylo dobrze glosu uzywac. i to do tego w obcym jezyku

potem zmienilam prace i w pierwszym tygodniu odebralam telefon. kiedy skonczylam rozmawiac wszyscy w pokoju sie gapili. lekko sie zestresowalam. no i uslyszalam: "bo ty to tak mowisz, jakbys na sex-linii pracowala" :ryk:
juz mi chyba przeszlo, ale jakby cos przeszkolenie mialam :P

nie grozi Ci bezrobocie :lol:
Maryla pisze:
Femka pisze:
A ja zaczęłam dostrzegać wyraźne korzyści z nieposiadania tymczasów. Odwiedzalność kuwet znacznie zmalała (dwójka załatwia się na dworze), jedzenia nakładam tyle, co nic, wróciły też dawne zwyczaje, jakie obowiązywały w moim domu przed nadejściem huraganu.

boję się o Ciebie :roll: :wink: :lol:
ale w sensie że co? :lol:
Obrazek

Femka

Post » Pt sty 31, 2014 14:32 Re: Adoptowałam Debi, mam Szczypiory-starcze dylematy :)))

no ze w sensie ze mozesz wpasc w depresje
albo zaczac miec zue mysli
tak mysle :lol:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Post » Pt sty 31, 2014 14:44 Re: Adoptowałam Debi, mam Szczypiory-starcze dylematy :)))

w depresje, bo nie mam tymczasów? 8O 8O 8O
toż to raj dla mej duszy i ciała, szczęście niepojęte i bezmiar rozkoszy brak pałętających się na krzywy ryj kocich ogonów, pasożytów zapchlonych. Większej radości chwilowo wyobrazić sobie nie mogę. Gdzież zatem ryzyko depresji potymczasowej :twisted:

Zaraz zaraz, przecież ja dość jasno deklarowałam, że za kotami nie przepadam, a Szczypiorki są u mnie z braku innych pomysłów, co z nimi zrobić :lol:
Obrazek

Femka

Post » Pt sty 31, 2014 14:47 Re: Adoptowałam Debi, mam Szczypiory-starcze dylematy :)))

Vide: co piszesz w wątku wnerwionym :smokin:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Post » Pt sty 31, 2014 14:49 Re: Adoptowałam Debi, mam Szczypiory-starcze dylematy :)))

Femka pisze:Zaraz zaraz, przecież ja dość jasno deklarowałam, że za kotami nie przepadam, a Szczypiorki są u mnie z braku innych pomysłów, co z nimi zrobić :lol:

Femka pisze:a mnie wnerwia, że niektóre forumowiczki tak źle wyrażają się o swoich kotkach: albo chcą szyć z nich czapki, albo że mendy. Tymczasem na kocim forum należy się tym biednym stworzeniom miłość, miłość i niezmierzona cierpliwość.
O :!:
:smokin:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Post » Pt sty 31, 2014 14:50 Re: Adoptowałam Debi, mam Szczypiory-starcze dylematy :)))

aleś się zrobiła sposzczegawcza :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Pt sty 31, 2014 14:52 Re: Adoptowałam Debi, mam Szczypiory-starcze dylematy :)))

psycholog amator :piwa:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

[poprzednia][następna]