Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Wiecie co, ja myślę że każda z nas sama decyduje ile ma mieć sierściuchów.
I nie ma co narzucać innym ile ma mieć kotów.
.
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:Pan Portfel też nie wyraża entuzjazmu
Spoko
Ja to już nawet nie liczę ile idzie portfelów. Mąż jest skrupulatny i liczy![]()
A wiesz jakich argumentów używałam jak podpuszczałam go zeby wziąć drugiego a później tzreciego kotka?
Ze będzie taniej
Spoko, ja to wszystko wiem: Psot został wzięty do domu ze swoją siostrą Pigułką, po roku doszlusowała do nich Kulka. Po śmierci Pigułki na jej miejsce została wzięta właśnie Inka. Tylko że bardzo mocno mnie kosztowała Kulka (przeszło 8,5 roku przeżyła z alergią, często randkowała z wetem), a potem swoje dołożył Psot.
Ja mam to szcześćie ze narazie koty zdrowe.
No i albo koty albo
tosiula pisze:Dwa zdrowe koty to jeszcze nie tragedia finansowa.Moje stado to już jest miesięcznie ratka na autkoA na pewno Ince towarzystwo dobrze by zrobiło. Ona zawsze miała kogoś, nawet i do bójek
agusialublin pisze:Wiecie co, ja myślę że każda z nas sama decyduje ile ma mieć sierściuchów.
I nie ma co narzucać innym ile ma mieć kotów.
A prawda jest taka że koty to wielka radość ale i koszty. Szczególnie jak chorują.
Caragh pisze:Inusiu, może będzie towarzystwo, może nie. Już tam z Dużą podejmiecie słuszną decyzję![]()
Tymczasem ja buziaki przesyłam w tą cudną główkę![]()
![]()
agusialublin pisze:Ceść Inecka Kochenieńka![]()
Co słychować?
U nas Ryśka dzisiaj puściła pawika. Znowu za szybko jadła. A mówiłam :Rysia ty jedz spokojnie nikt ci z miski nie zabierze.(a tu obok Pysion łypie okiem na miske Ryśki cy coś jesce zostało)![]()
![]()
No i skońcyło się jak zawse
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 99 gości