Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rudy kociak pisze:Maniek ale z ciebie pieszczoch,a rączka która cię pieści to nie jest Żanety?coś za mocno owłosiona,chyba dogadali się facet z facetem
Gibutkowa pisze:Eee.. bo wszystkie synusie sa po prostu tatusiowe i tyleu mnie tak samo, dziewczynki są mamusiowe, a chopaky tatusiowe
Kociara82 pisze:Gibutkowa pisze:Eee.. bo wszystkie synusie sa po prostu tatusiowe i tyleu mnie tak samo, dziewczynki są mamusiowe, a chopaky tatusiowe
myslisz, ze Maniek "zamienil szefowa na szefa"? A ja myslalam, ze jego milosc do Duzej jest tak silna, ze nic tego nie zmienia tu prosze-niespodzianka
nie no, ja mysle, ze to przez to, ze Duza tyle pracuje i teraz Duzy sie zajmuje koteckiemTak czy siak, mial koti "mamusie" teraz ma i "tatusia"
Kociara82 pisze: bo jak takie 6-7 kg zywej kociej wagi zechce trenowac "skoki narciarskie", to potem sa efekty takie, jak u Justy... zarwany stol![]()
ale co wy chcecie, to jest grzeczny kociamber, dobrze wychowany
co zlego to nie MAniek
Kociara82 pisze:JESZCZE sie trzyma, ale skoro 3 juz kociaste "rozpracowaly" to z ta to tylko kwestia czasu
Gibutkowa pisze:Kociara82 pisze:JESZCZE sie trzyma, ale skoro 3 juz kociaste "rozpracowaly" to z ta to tylko kwestia czasu
Ta ma metalowe nóżki a nie tak jak poprzednie z aluminiumPo skoku Mietka z lodówki na deskę miałam pająka zamiast deski
Justa&Zwierzaki pisze:a też mi wyrwał razem z hakami garderobe
Gibutkowa pisze:Justa&Zwierzaki pisze:a też mi wyrwał razem z hakami garderobe
Kropek zwany Wiszącym_Na_Suszarce, wyrwał Kasi też wieszak z płaszczami i suszarkę na której suszyły się naczynia, razem z kołkami wyrwał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1045 gości