MonikaMroz pisze:Witaj. Pewnie na działce siedzisz???
czesc
nie nie siedzialam na dzialce
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Witaj. Pewnie na działce siedzisz???
puszatek pisze:MonikaMroz pisze:Witaj. Pewnie na działce siedzisz???
na działkowym...tronie![]()
bry bry
lidka02 pisze:puszatek pisze:MonikaMroz pisze:Witaj. Pewnie na działce siedzisz???
bry bry
Na kibelkunie ma jak to rewolucja
.Ja byłam u psów w lesie w jedą strone 3 kilasy miałam długie spodnie i rękaw myślałam ze się rozpuszczę
pot po mnie ciurkiem leciał .Pewnie kilo mi spadło
brudu z potem
vailet pisze:lidka02 pisze:puszatek pisze:MonikaMroz pisze:Witaj. Pewnie na działce siedzisz???
bry bry
Na kibelkunie ma jak to rewolucja
.Ja byłam u psów w lesie w jedą strone 3 kilasy miałam długie spodnie i rękaw myślałam ze się rozpuszczę
pot po mnie ciurkiem leciał .Pewnie kilo mi spadło
brudu z potem
Lidka ja też cała zlana i śmierdząca wróciłam,a dokładnie się wymyłam przed wyjściem.Od lat jak się pocę biorąc leki śmierdzę kotami (amoniakiem) wątroba?Już czułam taki zapach od niektórych ludzi
Bardzo to krępujące nawet u weta mi wstyd
vip0 pisze:Cześć, Karola i Chłopaczki!
Gdzie Cie wcięło, kochana?
Taka pogoda, to pewno na działeczce?
joszko89 pisze:Cześć ! Rozmowy kiblowe czy mi się wydaje? To ja powiem tak. Jak miałam chory pęchcerz co mi się często zdarzało to mogłam się wysikać wszędzie, ale jak jest ok to już nie tak wszędzieDziś znów takie słoneczko także korzystajcie i na kible nie zwarzajcie
![]()
juana pisze:Dzień dobry![]()
My się z Rychosławem wpisujemy na majówkę. On to tylko ze mną póki co na balkon wychodzi - jeszcze ślizga się po podłodze (tak się boi) ale jest zbyt ciekawy
.
anulka111 pisze:MIlego dzionka -bede leniuszkowac na calego
anulka111 pisze:Tak strasznie czekalam na ten dlugiiiiiiii weekend i doczekalam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia, MB&Ofelia i 139 gości