Karolkowy zawrót głowy - Garfield ma juz rok!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 28, 2012 7:10 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

MonikaMroz pisze:Witaj. Pewnie na działce siedzisz???

czesc
nie nie siedzialam na dzialce
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob kwi 28, 2012 7:12 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

puszatek pisze:

na działkowym...tronie :mrgreen:
bry bry :1luvu:

juz wam pisalam ze nie musze na dzialke jezdzic, wole swoj wlasny
nie przepadam za kiblami z ktorych duzo ludzi korzysta
w szkole zawsze trzymalam az do domu wrocilam bo sie brzydzilam ale tam syf byl i capilo lizolem
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Sob kwi 28, 2012 7:15 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Cześć ! Rozmowy kiblowe czy mi się wydaje? To ja powiem tak. Jak miałam chory pęchcerz co mi się często zdarzało to mogłam się wysikać wszędzie, ale jak jest ok to już nie tak wszędzie :roll: Dziś znów takie słoneczko także korzystajcie i na kible nie zwarzajcie :mrgreen: :ok:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Sob kwi 28, 2012 7:16 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

lidka02 pisze:
puszatek pisze:

Na kibelku :mrgreen: nie ma jak to rewolucja :1luvu: .Ja byłam u psów w lesie w jedą strone 3 kilasy miałam długie spodnie i rękaw myślałam ze się rozpuszczę :( pot po mnie ciurkiem leciał .Pewnie kilo mi spadło :ryk: brudu z potem :mrgreen:

ja poszlam do mamy z Filipem bo rano mama z babcia wyjezdzaly na jakas wycieczke z innymi babciami (mnie raz zabrala babcia na spoznione 18te urodziny bo konczylam w grudniu a jechalysmy w maju to bylam tam najmlodsza i jakis facet z synem ok 30 reszta to takie pierdusnice hyhy)
Przy okazji zabralam sie z ciocia na cmentarz do wujka bo ona rzadko w kraju jest bo na zachodzie opiekuje sie dziadkami
nie dosc ze cale miasto goopi autobus objerzadza to jeszcze co chwila kierowca cos przy drziwach majstrowal i jechalismy ponad pol godizny a skwar jak cholera, na cmentarzu terz chcialam plyte umyc i dotknelam kolanami a to jak rozgrzana patelnia hyhy
to nie pogoda na prace a powietrzu

Karolek(ona)

Post » Sob kwi 28, 2012 7:17 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

vailet pisze:
lidka02 pisze:
puszatek pisze:

Na kibelku :mrgreen: nie ma jak to rewolucja :1luvu: .Ja byłam u psów w lesie w jedą strone 3 kilasy miałam długie spodnie i rękaw myślałam ze się rozpuszczę :( pot po mnie ciurkiem leciał .Pewnie kilo mi spadło :ryk: brudu z potem :mrgreen:

Lidka ja też cała zlana i śmierdząca wróciłam,a dokładnie się wymyłam przed wyjściem.Od lat jak się pocę biorąc leki śmierdzę kotami (amoniakiem) wątroba? :( Już czułam taki zapach od niektórych ludzi :oops: Bardzo to krępujące nawet u weta mi wstyd :oops:

kobieto ty musisz wszystko tak dokladnie pisac
jeszcze sniadania nie jadlam i chyba odpuszcze

Karolek(ona)

Post » Sob kwi 28, 2012 7:18 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

vip0 pisze:Cześć, Karola i Chłopaczki :D !
Gdzie Cie wcięło, kochana?
Taka pogoda, to pewno na działeczce?

Cześć
no jak pisalam wyzej nie bylam na dzialce i dzis tez nie wiem czy dotre bo ja sie nie nadaje na siedzenie na sloncu
mam niskie cisnienie a taka pogoda tylko to poglebia

Karolek(ona)

Post » Sob kwi 28, 2012 7:31 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

joszko89 pisze:Cześć ! Rozmowy kiblowe czy mi się wydaje? To ja powiem tak. Jak miałam chory pęchcerz co mi się często zdarzało to mogłam się wysikać wszędzie, ale jak jest ok to już nie tak wszędzie :roll: Dziś znów takie słoneczko także korzystajcie i na kible nie zwarzajcie :mrgreen: :ok:

Bo wam to nie mozna nic napisac
jak cos do kogos odpisuje to nawet nie zajrzy strone niżej następnym razem i nie przeczyta ale jak wyłapaliscie tekst o zmianie klopa na dzialce to mi życ juz nie dacie pewnie :x :P

Karolek(ona)

Post » Sob kwi 28, 2012 7:31 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

witamy i zaczynamy oficjalnie
Obrazek

Karolek(ona)

Post » Sob kwi 28, 2012 7:58 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Dzień dobry :1luvu:
My się z Rychosławem wpisujemy na majówkę :ok: . On to tylko ze mną póki co na balkon wychodzi - jeszcze ślizga się po podłodze (tak się boi) ale jest zbyt ciekawy :wink: .

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Sob kwi 28, 2012 8:03 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

juana pisze:Dzień dobry :1luvu:
My się z Rychosławem wpisujemy na majówkę :ok: . On to tylko ze mną póki co na balkon wychodzi - jeszcze ślizga się po podłodze (tak się boi) ale jest zbyt ciekawy :wink: .

my niestety balkonu niet, a wujek którego prosiłam o osiatkowanie zaraz znalazl milion przeciw i mi nie osiatkuje wiec nawet nie moge otworzyc okna orzadnie, lekko uchylam na paskach zeby mala szpara byla
Ostatnio edytowano Sob kwi 28, 2012 8:14 przez Karolek(ona), łącznie edytowano 1 raz

Karolek(ona)

Post » Sob kwi 28, 2012 8:13 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

MIlego dzionka -bede leniuszkowac na calego :P
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Sob kwi 28, 2012 8:14 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

anulka111 pisze:MIlego dzionka -bede leniuszkowac na calego :P

no i prawidłowo
witajcie

Karolek(ona)

Post » Sob kwi 28, 2012 8:15 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Tak strasznie czekalam na ten dlugiiiiiiii weekend i doczekalam :P
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .

anulka111

Post » Sob kwi 28, 2012 8:16 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

anulka111 pisze:Tak strasznie czekalam na ten dlugiiiiiiii weekend i doczekalam :P

ja z okazji tego weekendu mam na głowie caly tydzien Filipa - bo do przedszkola nie bedzie chodzil bo bez sensu dawac go co 2gi dzien na jakies laczone grupy i placic
a babcie sobie wyjechaly dzisna caly tydzien a dokladnie 8 dni wiec nawet nie mam go komu podrzucic na chwile - ale woda na dzialce juz jest, zadnej awari poza kibelkiem ktory juz wymieniony nie bylo to mozemy tam smigac

Karolek(ona)

Post » Sob kwi 28, 2012 8:18 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko !! c

Dzieciak sie wyszalejej w wodzie i bedzie szczesliwy :P

anulka111

[poprzednia][następna]