Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:Zazdroszczę mocnego snu ... ja muszę się w pokoju drugim zamykać na noc, żeby trochę pospać.
To się któreś wierci, to któreś walnie kloca i się bawi w zakopywanie, to Pucek pazurami po szybie jeździ
kalair pisze:Hej dziewczynki!
kocurzyca41 pisze:Ja na ogół też mocno śpię.Ale ostatnio nie wytrzymałam jak koło 2-ej w nocy Dzidzia przespacerowała się po mnie wbijając pazurki w moje nędzne wypryski....
Erin pisze:kocurzyca41 pisze:Ja na ogół też mocno śpię.Ale ostatnio nie wytrzymałam jak koło 2-ej w nocy Dzidzia przespacerowała się po mnie wbijając pazurki w moje nędzne wypryski....
Kochana, współczuję bardzo.
Mnie ostatnio stado dzikich bawołów przegalopowało po twarzy i głowie
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:Hej dziewczynki!
Cześć Ciociu.Dziś już nie jesteśmy grzeczne.Postanowiłyśmy Dużych powkurzać.
Erin pisze:Niestety tak. Miałam szramę na policzku i drugą na czubku głowy.
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:Hej dziewczynki!
Zaintrygowałyscie mnie..A jak?
kropkaXL pisze:Renatko Twoje dziewuszki drobne,nieduże,ale wyobraź sobie ponad 7 kilowego Ptysia cwałującego po mnie w pogoni za Klarą-o małych dziewuszkach nawet nie wspominam,bo one po trzy kilo nie ważą,ale ten klocek......
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:Hej dziewczynki!
Zaintrygowałyscie mnie..A jak?
A,ciociu na różne sposoby.Ja ganiam Milkę,a Duża mówi,że tupiemy jak stado słoni.Ciągle domagam się smakołyków i wtedy bardzo głośno o tym mówię.Ładuję się na kolana właśnie wtedy kiedy Duża musi wstać.Nie chcę jedzonka,które mam w miseczce....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości