przechwaliłam moje dziewczyny wczoraj niestety znowu w nocy wariactwo w pudle, grzchotanie, szeleszczenie, stukanie jak pochowałam wszystko i nakryłam łepetynę kołdrą w ruch poszedł transporter, który przemieszczał się z hukiem pod wpływem rozpędzonej Coco Maciek (mój pierworodny i jedyny) nie wytrzymał słyszałam jak ją wytrzepuje z tego kontenera jak już nic nie zostało co by się nadawało do hałasowania znalazła sobie inną rozrywkę rozpędzała się, ślizgiem wpadała na stół, susem na parapet i sru w łepetyną w okno tego było pozostałym za dużo więc dołączyły do zabawy tym oto sposobem wstałam nieprzytomna i nie mogę się skupić w pracy na niczym innym jak tylko forum miauuuuuuuuu
Nie wiedzieć czemu na moje koty działa metoda wyłączenia TV, światła i pójścia spać Nawet jak szaleją, to nie trwa to długo, bo zaraz same się pokładają. Dziś chciałam sobie pospać ale niestety nie było mi dane przez maluchy. Ucieszyłam się,że mama wstała rano ,a tu masz
ja w nocy rozdeptalam doniczke bo zwalily mi Grudnia i wylecial z doniczki, w kuchni z szafki tez pozwalali co sie dalo. gonili sie, tlukli, i co chwila mnie budzilo drapanie w kuwecie. pol nocy gowna zakopywac myslalam ze tem narobily 2 koty a nie słoń
www.pomagam.pl/przeponazosimłoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej
no tak z tymi kuwetami to jest u mnie tak, że o 4 rano ustawia się kolejka Bajka siknie na górze i nawet nie zakopie, za to jak po niej wlezie Coco to drapie nawet z wierzchu a w środku to jak nakręcona w takim tempie przebiera łapkami jak jakiś robot na dół leci Mańka, sika i kopie i kopie i kopie...połowę wysypie ale wreszcie wychodzi potem kolej na Bubę..ta zanim się wysika to przekopie pół kuwety (a jest ogromna), potem kopie bo już wie, że jeszcze klocek będzie, jak już go postawi to usypuje mont everest drapiąc nawet tam gdzie już żwiru nie ma czasem myślę, że się przekopie do sąsiadów każda ma swój rytuał kuwetkowy
Garfield często nawali i zostawi to Toffik za niego zakopie - a najlepiej jak połwe walnie za kuwete to potem drapie kafeliki. Mówie kop kop na pewno zakafelkujesz smroda
www.pomagam.pl/przeponazosimłoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej