dagmara-olga pisze:A Morf i Kefir pomyślą nad dalsza częścią opowieści... chyba, że nie chcecie ?
Pragniemy wręcz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:A Morf i Kefir pomyślą nad dalsza częścią opowieści... chyba, że nie chcecie ?
Bazyliszkowa pisze:I już sobie wyobrażam, jak będą się bały bezdomniaczki spod baraku koło mojego domu.....
Karolek(ona) pisze:ja nigdy nie strzelam bo mnie to nie bawi - owszem lubie zejsc popatrzyc na te kolorowe co z okolic ratusza widac
MalgWroclaw pisze:Karolek(ona) pisze:ja nigdy nie strzelam bo mnie to nie bawi - owszem lubie zejsc popatrzyc na te kolorowe co z okolic ratusza widac
To też robi huk i straszy zwierzaki. Proszę, pamiętaj i o tym.
MalgWroclaw pisze:Nie, nie myślę. Też nie poszłabym przeganiać pijanych użytkowników środków wybuchowych.
Te kolorowe w miejscu ich wypuszczania też hałasują. I chodziło mi tylko o aspekt niepopierania żadnych wybuchów, w żaden sposób, także samego oglądania.
MalgWroclaw pisze:No cóż. To tylko północ, jedna z wielu.
Najbardziej chcę, żeby było spokojnie dla zwierząt, ale to marzenie jest mydlaną bańką.
Karolek(ona) pisze:MalgWroclaw pisze:Nie, nie myślę. Też nie poszłabym przeganiać pijanych użytkowników środków wybuchowych.
Te kolorowe w miejscu ich wypuszczania też hałasują. I chodziło mi tylko o aspekt niepopierania żadnych wybuchów, w żaden sposób, także samego oglądania.
dlatego ja patrze na te z oddali ktore tylko widac ale wiem jakie to nie fajne bo mialam psa 14 lat i widzialam jak biedna sie bala.
a jutro to nie wiem czy doczekam i czy bedzie mi sie chcialo zejsc na dol, jak uslysze ze pod blokiem robia wybuchowa impreze to nie zejde na pewno
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości