Moje śliczne panienki LILA i KAJA

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 10, 2012 10:35 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Dzień dobry :1luvu:

Obrazek
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Wto sty 10, 2012 11:01 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto sty 10, 2012 12:59 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Danusia pisze:Dzień dobry :1luvu:

Obrazek

O kurczaczku, to się nadaje na szopkę świąteczną :P

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Wto sty 10, 2012 13:52 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Witam się :) . Śliczne koteczki. Lilka za młodu bardzo przypominała mi moją buraskę, która teraz ma prawie 5 miesiący. Śliczności :1luvu: Ja też mam dwójeczkę- 7-miesięcznego kocurka i własnie małą buraskę. Widziałam, że poruszany był temat sterylek- a nie masz jakiegoś wetrynarza, który cię w miarę zna i rozłożyłby ci płatność na raty? To zawsze mniejsze obciążnie dla budżetu. Ja chyba moje towarzystwo w przyszłym tygodniu będę kastrować bo chyba zbiera im się na seks 8O a z parką to nie ma żartów. My mamy o tyle dobrze, że płacimy tylko za kocurka a młodą mamy za darmo bo ona jest wzięta z lecznicy (wcześniej schroniskowa chyba) i dzięki temu mamy te kuponiki na kastracje.
Upps ale się rozpisałam. Wymiziaj ode mnie śliczne pannice :D

aurorka

Od: Wto lis 22, 2011 14:32

Post » Wto sty 10, 2012 14:05 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Witanko wtorkowe koteczki!! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto sty 10, 2012 14:08 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

felin pisze:O kurczaczku, to się nadaje na szopkę świąteczną :P

no jeszcze całkiem na czasie :lol:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Wto sty 10, 2012 16:05 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Wtamy serdecznie wszsystkie cioteczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
U nas wlasnie drzemka wiec i chwila relaksu choc Duza chyba tez idzie spac bo mowi ze cos sie przeziebila, wiec chyba ja ogrzejemy
K&L

aurorka pisze:Witam się :) . Śliczne koteczki. Lilka za młodu bardzo przypominała mi moją buraskę, która teraz ma prawie 5 miesiący. Śliczności :1luvu: Ja też mam dwójeczkę- 7-miesięcznego kocurka i własnie małą buraskę. Widziałam, że poruszany był temat sterylek- a nie masz jakiegoś wetrynarza, który cię w miarę zna i rozłożyłby ci płatność na raty? To zawsze mniejsze obciążnie dla budżetu. Ja chyba moje towarzystwo w przyszłym tygodniu będę kastrować bo chyba zbiera im się na seks 8O a z parką to nie ma żartów. My mamy o tyle dobrze, że płacimy tylko za kocurka a młodą mamy za darmo bo ona jest wzięta z lecznicy (wcześniej schroniskowa chyba) i dzięki temu mamy te kuponiki na kastracje.
Upps ale się rozpisałam. Wymiziaj ode mnie śliczne pannice :D

Witamy serdecznie....
No niestety wet nasz wet nie daje na raty :roll: pomimo ze tylko do niego chodzimy i nie tylko z kotkami, ale rowniez z innymi ziwerzatkami ktore byly wsrod nas... ale dowiedzialam sie z innego osrodka weterynaryjnego ze za 130 juz mozemy kotke wysterylizowac... zawsze to mnie niz ponad 200...:D

A co do rozpisywania to nic nie szkodzi... z checią czytami i sami tez lubimy sie rozpisywac :D

Kociaczki juz wymiziane i spią.... o dziwo... choc kolejny kawalek tapety zesrwany przez Kaję :roll: A u Lilki mruczando włączylo sie na maksa.... wiec jak najpredzej bede myslec o sterylce, chocbym miala kasiurke pozyczyc... bo naprawde sie meczy, a Kaja z kolei obrywa, jest ciagle obsyczana i bita (i zamiast ganiac sie z Lilką jak zwykle, dewastuje mieszkanie dla odmiany :evil: )... wiec zadnej to nie sluzy :roll:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Wto sty 10, 2012 16:53 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

ninakiler pisze:Witamy serdecznie....
No niestety wet nasz wet nie daje na raty :roll: pomimo ze tylko do niego chodzimy i nie tylko z kotkami, ale rowniez z innymi ziwerzatkami ktore byly wsrod nas... ale dowiedzialam sie z innego osrodka weterynaryjnego ze za 130 juz mozemy kotke wysterylizowac... zawsze to mnie niz ponad 200...:D

:ryk: Sorry, ale... "Z powodu remontu bufetowa daje od tylu" :lol:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Wto sty 10, 2012 19:05 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto sty 10, 2012 19:38 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Ja też jestem przeziębiona :evil:
I ganiałam za karmą dla Rysia chyba po wszystkich lecznicach w Pile
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Wto sty 10, 2012 19:42 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

felin pisze:
ninakiler pisze:Witamy serdecznie....

:ryk: Sorry, ale... "Z powodu remontu bufetowa daje od tylu" :lol:

nooo... prosze a glodnemu chleb na myśli.... :ryk: :ryk: :ryk:

ninakiler

Post » Wto sty 10, 2012 19:45 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Lilianna J-wie pisze:Ja też jestem przeziębiona :evil:
I ganiałam za karmą dla Rysia chyba po wszystkich lecznicach w Pile

ja jutro tez musze leciec do kociarni... wiec pewnie bedzie jeszcze gorzej ech.... ale co zrobic jak sama widzisz jest potrzeba, to trzeba cos zrobic i juz... ale dzis przynajmniej strzelilam sobie poltora godzinna smaczną drzemkę.... i zbudzilam sie w wysmienitym nastroju, bo leżąc na boku poczulam jak Kaja na mnie wchodzi cichutko mrucząc... stanęła na biodrze i zaczełą przednimi łapeczkami mnie masować i ugniatać.... :roll: :roll: :roll: uwielbiam to... masowala tak chyba z 5 min a ja grzecznie lezałam, zeby nie przestawala :wink:

ninakiler

Post » Wto sty 10, 2012 19:53 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Ja też to lubię, pod warunkiem, że nie mają za długich pazurów :twisted:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Wto sty 10, 2012 20:07 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Lilianna J-wie pisze:Ja też to lubię, pod warunkiem, że nie mają za długich pazurów :twisted:

u mnie Lilka tak nie robila za czesto... nawet bym powiedziala ze wolala masowac fotel niz mnie... a Kaja to robi przynajmniej raz dziennie :ryk: :ryk: :ryk: na szczescie pazureczki obcinamy systematycznie... choc dla Kaji to wielka kara :roll: przynajmniej Lila w tym temacie grzeczna :D

ninakiler

Post » Wto sty 10, 2012 20:32 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

U mnie zależy które..Najgrzeczniejszy jest Rudy :mrgreen:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

[poprzednia][następna]