PcimOlki pisze:pixie65 pisze:Kolejność było -> jest?
Zgadnij.
Zgaduję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PcimOlki pisze:(...)
- Od kilku tyg. do Chella-Ferr podaję 100mg wit. C. Żelazo dobrze się wchłania w środowisku kwaśnym, a przciwutleniacz pomocny jest na pewno. (...)
pixie65 pisze:PcimOlki pisze:(...)
- Od kilku tyg. do Chella-Ferr podaję 100mg wit. C. Żelazo dobrze się wchłania w środowisku kwaśnym, a przciwutleniacz pomocny jest na pewno. (...)
Dlatego do Chela Ferr ją dodają![]()
A jak dawkowałeś żelazo?
selene00 pisze:PcimOlki!!!!Królu Złoty!!!! (wstawiłabym tu adekwatną ikonkę, ale się powstrzymam, bo nie przystoi)
![]()
Liczyłam na pewną poprawę, ale wyniki które właśnie zaserwowałeś doprowadziły mnie do euforii!!![]()
Cudnie!
4,700 kota!Futerko ładne!
![]()
Ha! Zdjęcia jednak nie kłamały!
No i widzisz, co znaczy własna "obiektywna" ocena.![]()
![]()
Wyczochraj Henryczka ode mnie.
A nie wiem, czy wiesz, ale jak mi któryś kot na nery zachoruje (Tfuuuu!!!), to bierzesz go na leczenie.
PcimOlki pisze:- wcina niestety same świństwa pokroju Whiskas i Kitekat.
izka53 pisze:PcimOlki pisze:- wcina niestety same świństwa pokroju Whiskas i Kitekat.
A moze rossmanowego winstona by chciał ? Podobno to lepsze od wh i kk, a pachnie podobnie upojnie
PcimOlki pisze:izka53 pisze:PcimOlki pisze:- wcina niestety same świństwa pokroju Whiskas i Kitekat.
A moze rossmanowego winstona by chciał ? Podobno to lepsze od wh i kk, a pachnie podobnie upojnie
Czort go wie, na co on się wypnie. Z Gourmetów nie wszystkie podejdą. Sheby też - jedno zje, drugie oleje. Daje mu czasami Indyka, naprzemiennie z puszkami, które on uznaje. Jeśłi nie za często dostaje, to indyka wcina.
Jak trafię na sklep w którym będzie coś innego, to poeksperymentuję.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości