kamari pisze:osiek39 pisze:Kamari, a mi to brak odwagi. Jakas stara zaszlosc/wypowiedz zbyt mocno siedzi w moejej glowie.
Jakiej odwagiwiecie ile płacą u fryzjera za siwy balejaż albo pasemka
A my mamy za friko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:osiek39 pisze:Kamari, a mi to brak odwagi. Jakas stara zaszlosc/wypowiedz zbyt mocno siedzi w moejej glowie.
Jakiej odwagiwiecie ile płacą u fryzjera za siwy balejaż albo pasemka
A my mamy za friko
Bazyliszkowa pisze:Dobrze się wam śmiać, młódki. Jak będziecie w MOIM wieku, to wam już do śmiechu nie będzie
kamari pisze:Bazyliszkowa pisze:Dobrze się wam śmiać, młódki. Jak będziecie w MOIM wieku, to wam już do śmiechu nie będzie
Bazyliszkowa, ludzie tyle nie żyją![]()
![]()
![]()
vip0 pisze:Dzień dobry!
Wreszcie moment na miau.Dopiero skończyłam sobotnie sprzątanie,a moje koty doprowadziły mnie przy tym do szewskiej pasji-tak jak co tydzień zresztą.
Czemu one w dzień powszedni śpią po śniadaniu jak susły,a jak widzą,że wyciągam sprzęty do generalnych porządków sobotnich,wtedy żedne z nich nie ma ochoty na spanie![]()
.
Wsadzają dzioby wszędzie,Zosia grzebie łapeczką w wiadrze z wodą,Puś biega po mokrej podłodze-bo fajnie się ślizga-,Plamek otwiera po kolei wszystkie szafki,bo zastanawia się,gdzie najbezpieczniej schować się przed odkurzaczem...w sumie porządki sobotnie zajmują mi dwa razy więcej czasu niż zwykle.
Wczoraj nasmarowałam te włosy,tak się spięłam w sobie,i mam znów spokój na jakieś 3 miesiące.
Ale wrzody mnie zaczęły boleć.W nocy mnie potrafią obudzić
.
Kto ma,ten wie,jak to wygląda.
Trzy lata temu byłam w szpitalu,wyszły mi trzy takie cholery na żołądku i dwa na dwunastnicy.
Dostałam jakieś antybiotyki i przez jakiś czas było dobrze,potem znów się zaczęło.
Mam ten helicobacter pylori,podziurawiło mi żołądek i tyle.I co jakiś czas się odzywa.I właśnie teraz się odezwał.
Pewnie przez te ostatnie stresy,cholerka.
Najgorsze,że tabletek już nie mam,chwilową ulgę przynosi soda oczyszczona,ale staram się nie brać,bo to podobno grozi perforacją.
Chyba,że mnie bardzo boli.
W poniedziałek trza będzie do lekarza,bo nic nie mogę zrobić,głównie siedzę w kucki na fotelu.
A co u Was,ciotuchny,weekendowo?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia, Sigrid, zuza i 107 gości