Władzio smakosz
Moderator: Estraven
kokocha pisze:Tak... Duża znowu popołudni załatwiała jakieś sprawy na mieście i znowu jej nie było... A wieczorem była tak padnięta, że nawet miziania było jak na lekarstwo....Dzisiaj rano też zabiegana... ja nie wiem o co chodzi i dzisiaj tez podobno ma jej nie być popołudniu- Duży tak coś tam mówił... Nie lubię jej tak długo nie widzieć... A dzisiaj z rana stałem się tym.. no... kiperem herbaty. Smakowała mi taka prosto z kubka Dużej...
Władzio smakosz
kokocha pisze:Fasolko, Duża jeszcze czasem pije coś takiego czarnego z fusami, to jest dopiero obrzydlistwo.
Władzio
MalgWroclaw pisze:kokocha pisze:Fasolko, Duża jeszcze czasem pije coś takiego czarnego z fusami, to jest dopiero obrzydlistwo.
Władzio
Ulubione Frani![]()
![]()
![]()
Kiedyś Frania ugryzła dużą, jak to się suche wysypało, Frania się na to rzuciła, a duża chciała ją wziąć na ręce. I Frania ugryzła, a była jeszcze mała.
Fasolka
juana pisze:MalgWroclaw pisze:kokocha pisze:Fasolko, Duża jeszcze czasem pije coś takiego czarnego z fusami, to jest dopiero obrzydlistwo.
Władzio
Ulubione Frani![]()
![]()
![]()
Kiedyś Frania ugryzła dużą, jak to się suche wysypało, Frania się na to rzuciła, a duża chciała ją wziąć na ręce. I Frania ugryzła, a była jeszcze mała.
Fasolka
A to Frania ciekawe rzeczy lubi![]()
![]()
![]()
Ryszard![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości