wspólne życie - wątek optymistyczny - Euzebiusz :-) str. 99

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 04, 2011 8:24 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - spa i żłobek

kamari pisze:Mamy z Ominią mały problem :(
Wydawało się, że lato i słońce będą dla niej zbawienne, a tym czasem jest o wiele gorzej.
Nie wzięłam pod uwagę much - wystarczy, że Minia położy się w cieniu, a już muchy składają na jej pupie jaja :evil:
Wygląda na to, że będzie musiała do późnej jesieni chodzić w pampersie, chyba. że znajdziemy jakiś sposób na odstraszenie much.

:strach: 8O

Te muchy to paskudztwo... Może uda się coś wymyślić :idea:

Amelia Poulain

Od: Nie sty 16, 2011 13:58

Post » Sob cze 04, 2011 9:11 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - spa i żłobek

Niezbyt fajne. Może jakaś maść odstraszająca? Tylko, żeby nie zaszkodziła Omisi.

Filmiki cudowne.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Nie cze 05, 2011 22:28 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - spa i żłobek

O kurcze :strach:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon cze 06, 2011 7:56 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - spa i żłobek

Znalazlam klinikę w Anglii, która specjalizuje się w rekonstrucji min kości. Wyślę do nich zrobiony przez naszego weta dokładny opis przypadku i zdjęcia rtg Omini. Zobaczymy co powiedzą.
Nie liczę oczywiście na odbudowę ogona czy ruchomą protezę kręgów, ale może chociaż wstawienie "przedłużenia" kręgów będzie możliwe - taka "wstawka" osłonilaby jelita od góry i pozwolila na normalne kuwetkowanie. Nie mam pojęcia jakie są możliwości :roll: ale zapytać trzeba.

Prosimy o kciuki za pozytywną odpowiedź :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon cze 06, 2011 9:26 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - spa i żłobek

Kciuki mocno zaciskam :ok: :kotek:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Pon cze 06, 2011 10:34 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - spa i żłobek

Ja też :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Pon cze 06, 2011 10:55 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - spa i żłobek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon cze 06, 2011 16:26 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - spa i żłobek

Zakochałam się :oops:
Widziałam tylko zdjęcia, ale się zakochałam. Jutro jadę obejrzeć go na żywo. DOM
I mam wielką nadzieję, że to ten...na pewno są piękniejsze i nie wymagające remontu..., ale serce nie sługa :mrgreen: mam nadzieję, że to "do remontu" okaże się na nasze siły, bo i dom i całość bardzo mi się podobają, a już się dużo naoglądałam.
Tak bardzo bym chciała....
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pon cze 06, 2011 18:51 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - spa i żłobek

Wiem, że to nie ładnie skarżyć, ale muszę.
Pamiętacie Jaśka :?: tego co to najpierw miał nie mieć oczek, potem nie widzieć, potem chorował na kk i był bardzo słaby i chudy itd :?:
No więc - Jasiek to łobuz. On mnie bije i gryzie i włazi mi na głowę i tam śpi :roll: i straszy Ignaca 8O I Ignac też się go boi, nie tylko ja :oops: I wogóle rozrabia strasznie i jest go wszędzie pełno :twisted:

Super chłopaczek nam wyrósł :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pon cze 06, 2011 19:00 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - spa i żłobek

Ignac się czegoś/kogoś boi???? eeeeeeee.... 8O

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pon cze 06, 2011 19:06 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - spa i żłobek

Ano boi, takiemu rozbrykanemu kurduplowi to wszyscy schodzą z drogi :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pon cze 06, 2011 19:33 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - spa i żłobek

kamari pisze:Zakochałam się :oops:
Widziałam tylko zdjęcia, ale się zakochałam. Jutro jadę obejrzeć go na żywo. DOM
I mam wielką nadzieję, że to ten...na pewno są piękniejsze i nie wymagające remontu..., ale serce nie sługa :mrgreen: mam nadzieję, że to "do remontu" okaże się na nasze siły, bo i dom i całość bardzo mi się podobają, a już się dużo naoglądałam.

Kamari, niech się spełni Twoje marzenie, niech się stanie :!: :D

Życzę Wam tego z całego serca :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A Jasieńka ucałuj mocno, rozrabia - znaczy jest zdrowy :D :kotek: :1luvu:
Pokaż nam go, chętnie zobaczymy jak wyrósł :D
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Pon cze 06, 2011 22:48 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - spa i żłobek

Trzymam kciuki, żeby to było TO:))

kamari pisze:Wiem, że to nie ładnie skarżyć, ale muszę.
Pamiętacie Jaśka :?: tego co to najpierw miał nie mieć oczek, potem nie widzieć, potem chorował na kk i był bardzo słaby i chudy itd :?:
No więc - Jasiek to łobuz. On mnie bije i gryzie i włazi mi na głowę i tam śpi :roll: i straszy Ignaca 8O I Ignac też się go boi, nie tylko ja :oops: I wogóle rozrabia strasznie i jest go wszędzie pełno :twisted:

Od początku wiedziałam, że te oczka to sciema:)
Fajnie, że rozrabia, toż to przeciez dzieciak, to musi.
A jak on widzi na oczka, bo nasz Kubus ma śliczne ale niestety widzi tak sobie.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon cze 06, 2011 23:05 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - spa i żłobek

Jak się zakochałaś, to na pewno jest TO. Być może są piękniejsze, ale ten pewno ma DUSZĘ, i dlatego łapie za serce. :ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :1luvu:

kamari pisze:Wiem, że to nie ładnie skarżyć, ale muszę.

No, nie - Ignac się nie boi, Ignac , jako starszy i mądrzejszy ustępuje głupiutkiemu Jasiowi :ryk: :ryk: :ryk:
A w ogóle to ja się w Jasiu zakochałam od pierwszego zdjęcia, jeszcze bez oczek i też czekam na świeże , jeszcze ciepłe fotki :1luvu:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto cze 07, 2011 6:07 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - spa i żłobek

I mam wielką nadzieję, że to ten...na pewno są piękniejsze i nie wymagające remontu..., ale serce nie sługa :mrgreen:
mam nadzieję, że to "do remontu" okaże się na nasze siły, bo i dom i całość bardzo mi się podobają, a już się dużo naoglądałam.

Trzeba mieć swoje miejsce na ziemi :1luvu:

Czekamy na relację ze 'spotkania' z DOMEM w realu :love: :wink: :love:
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

[poprzednia][następna]