Kefir & Morfeusz - M jak maczeta

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 02, 2011 16:40 Re: Kefir & Morfeusz & Morfinka - pomóż rozpropagować jej FB 22

Ciepła pisze:tak niech Morf będzie elektrykiem przez płot napewno juz umie skakac i moze prezydentem zostanie :ok:
haha

No ba! Moze on ma w korytarzu podreczniki schowane? Moze jak nikt nie widzi udziela sie na jakims forum i byc moze jest nawet moderatorem?

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Pon maja 02, 2011 21:07 Re: Kefir & Morfeusz & Morfinka - pomóż rozpropagować jej FB 22

Jeśli chodzi i czytanie, o myśli na papierze zebrane, to moja domena - mlasnął Kefir - i mam na to dowód! Zakładka do książek, na której jestem JA . To Piękna rzecz i darowała ją wielbicielka mojej urody i intelektu. Jutro zdradzę Wam więcej... czas pomyśleć .... rozważać...

Nie wiem kurna co to był za gupi obrazek com go w necie naszedł ale dla mnie to raczej schemat wyjścia na korytarz, tylko za cholere nie idzie tego rozkminić. Duża wróciła po bardzo wielu moich i Kefira drzemkach, znaczy późno. I żem spierdzielł na korytarz. Kefir też. Ona się tak wzruszyła tym powitaniem , że normalnie ja cie krence. Mówi "ale stęsknione koteczki" no pewnie - w końcu sie drzwi otworzyły, kurde no, ile można z tą babą syczącą siedzieć.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto maja 03, 2011 15:12 Re: Kefir - zakładnikiem !!! Morfeusz na prezydenta!

KEFIR ZOSTAŁ ZAKŁADNIKIEM!!!
Warto tu zajrzeć, by poznać szczegóły!

viewtopic.php?f=20&t=126077&hilit=zak%C5%82adnik

dzięki ciociu Thorkatt - Ty dostrzegasz moją urodę !
Kefir
Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto maja 03, 2011 15:15 Re: Kefir - zakładnikiem !!! Morfeusz na prezydenta!

Obrazek

Obrazek
Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto maja 03, 2011 15:25 Re: Kefir - zakładnikiem !!! A kto na prezydenta?

prawdziwy polityk musi obiecywać gruszki na wierzbie, koty w workach i takie tam. Wyraził swoją wiedzę z zakresu politologii Kefir.
No. I ma gadane jak ja. A i tak wszystko ma gdzieś jak ja - podsumował Morf.

Chłopy - filozofują i bredzą - tyle z nich w tej polityce. A ja zrobię bazarek, konstruktywnie, by pomóc. - zapraszam - Morfinka

coś w worku
viewtopic.php?f=20&t=127298

dermokosmetyki, super biustonosz, dobre książki i wiele więcej

viewtopic.php?f=20&t=127291

no i bazarki w podpisie Dużej!!!
Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto maja 03, 2011 16:58 Re: Kefir - zakładnikiem !!! A kto na prezydenta?

wybieram swoją poduszkę . Jedwaaaabną - ziewnął Kefir i przymknął oczy.
Mnie tam fszystko jedno. Byle mjentko było. No. I ciepło - mruknął zaspany Morfeusz
A ja to lubię mieć wszystko na oku, żeby jak coś od razu zadziałać. Dorzuciła Morfinka z włochatej poduszeczki na szafce
Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto maja 03, 2011 17:40 Re: Kefir - zakładnikiem !!! Morfeusz na prezydenta!

dagmara-olga pisze:KEFIR ZOSTAŁ ZAKŁADNIKIEM!!!
Warto tu zajrzeć, by poznać szczegóły!

viewtopic.php?f=20&t=126077&hilit=zak%C5%82adnik

dzięki ciociu Thorkatt - Ty dostrzegasz moją urodę !
Kefir

:1luvu:
Po kryjomu, ale jestem Twą stałą wielbicielką.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Wto maja 03, 2011 19:23 Re: Kefir - zakładnikiem !!! A kto na prezydenta?

Morf na pre-zy-de-nta !!!! wrocławski komitet wyborczy " Kociomicio"

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto maja 03, 2011 19:24 Re: Kefir - zakładnikiem !!! A kto na prezydenta?

hmmm zadziwiające poparcie dla Morfeusza - a przypomnę jego poglądy

prawdziwy polityk musi obiecywać gruszki na wierzbie, koty w workach i takie tam. Wyraził swoją wiedzę z zakresu politologii Kefir.
No. I ma gadane jak ja. A i tak wszystko ma gdzieś jak ja - podsumował Morf.

Chłopy - filozofują i bredzą - tyle z nich w tej polityce. A ja zrobię bazarek, konstruktywnie, by pomóc. - zapraszam - Morfinka
Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto maja 03, 2011 19:46 Re: Kefir - zakładnikiem !!! A kto na prezydenta?

my tu na Morfa zgodnie głosujemy, chociaż na codzień się tłuczemy

Obrazek
Obrazek

Morf Prezydentem- wrocławski komitet wyborczy "Kociomicio"

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto maja 03, 2011 20:05 Re: Kefir - zakładnikiem !!! A kto na prezydenta?

ja tam zawsze głosuję na babki, w imie solidarności 8) A Morfinka chłopaków sie nie boi :ok:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Wto maja 03, 2011 20:16 Re: Kefir - zakładnikiem !!! A kto na prezydenta?

Grunt to szczerość i jawność zamiarów. Precz z obłudą i kombinowaniem :!:

Głosuję na Morfeusza :piwa:
Obrazek

sunicram

Od: Sob lut 26, 2011 17:35

Post » Wto maja 03, 2011 21:02 Re: Kefir - zakładnikiem !!! A kto na prezydenta?

Jeść. Daj mi coś i zabawkę daj mi kurde i na korytarz chcę. Resztę olewam. I jeszcze se na Kefira zapoluję - Morf

Ten bawół znów do mnie leci, bezmyślnie a ja się myję ślicznie w jodełkę i rozmyślam, która z poduszek jedwabnych będzie mym obłokiem dziś a on mnie duuuusi - Kefir

Duża - Nieee dotykaj mnie nieeee sssss mówię won one mnie. Ok - miskę możesz napełnić. - Morfinka
Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto maja 03, 2011 23:45 Re: Kefir - zakładnikiem !!! A kto na prezydenta?

Kazałem Dużej zagłosować na Morfa bo to fajny chłop jest, a Duża wzięła i kliknęła na Kefira. Nawet jak jej połaziłem po klawiaturze to się chciało odkliknąć :| To się pytam czemu? No czemu? ŁAAAJJJ???!!! ŁAAAAJJJ???!!! To mi mówi że ci spokojni faceci są tacy tajemniczy a tajemniczy facet jest taki grrr... :roll: Pogło ją, normalnie ją pogło! No jak można tak myśleć, to jest "niemożliwością wręcz kosmiczną"! Przecież wszyscy wiedzą że prawdziwy facet to musi mieć w sobie coś z troglodyty - tak jak ja :mrgreen:
Ogólnie chciałem zatem dać swój wyraz zniesmaczenia zachowaniem mojej Dużej i... jestem zniesmaczony. A poza tym jestem dziś zły bo zjadłem tylko trzy śniadanka i dwa obiady :evil: Idę wyżebrać coś od Dużego, on mnie rozumie.
Zniesmaczony Mieczysław Naczelnik
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro maja 04, 2011 7:15 Re: Kefir - zakładnikiem !!! A kto na prezydenta?

Ja zagłosowałam pierwsza, na Morfinkę. A teraz Klakier chciał głosować i mówi, że już nie może. I Duża też nie może. Trzeba się było pospieszyć, a nie jeść i jeść (Klakier) albo stać przed lustrem (Duża) :mrgreen:
Mir Murka

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

[poprzednia][następna]